Rugali su joj se i podsmevali, a onda je ona SMRŠALA 65 KILOGRAMA i postala PRAVA SEKS BOMBA (FOTO)

pre i posle
print screen/instagram poemma

Mnogi od nas ponekad požele lepši izgled, bolju formu i koji kilogram manje. Za to je potreban trud, redukcija ishrane ali i promena životnih navika. Zamislite preobražaj kroz koji je prošla devojka koja je posle dosta truda smršala više od 65 kilograma.

Friday night turnup ????‍♀️??‍♀️? #fitspo #stairsfordays #healthylifestyle #healthybody #healthymind

A video posted by Emma (@popemma) on

Dvadesetrogodišnja Ema Poup iz Teksasa je napravila pravi podvig izgubivši skoro 70 kilograma, redukcijom ishrane i napornim vežbanjem.  Za to je trebalo dosta vremena, a ljudi koji su joj se do pre godinu dana rugali, sada žele da je izvedu na večeru.

“Izađi sa terena, debela”, samo je jedna od okrutnih uvreda koju je doživela tokom jedne odbojkaške utakmice. Tada se odlučila na korenite promene, znajući da je put do uspeha težak i neizvestan, piše portal Viralnova.

Promenila je ishranu – umesto pice i testenina, počela je unositi žitarice i proteine. Naravno, ništa bez voća i povrća. Uz to počela je sa odlascima u teretanu. I sada tamo odlazi 4 puta nedeljno, a dnevno unosi do 2000 kalorija.

– Dobijam poruke izvinjenja od momaka koji su me zadirkivali i vređali zbog moje težine. Tu su i pozivi za izlazak, ali sumnjam u njihove dobre namere. Takve pozive ignorišem, jednostavno odbijem – izjavila je Ema za Dejli mejl.

Happy 6 months of chemical free hair! ???? #bareface #natural #healthylifestyle

A photo posted by Emma (@popemma) on

Danas je Ema zdravija i srećnija nego ikada. Uz fotografije koje svedoče o velikim promenama, postavila je i lepu poruku za sve pratioce njenog instagram profila.

– Želja da budem zdravija i lepša ispunila me energijom. Srećem ljude koji su me zbog pređašnjeg izgleda maltrtirali. Kada vide kakav sam uspeh napravila izvinjavaju se i to je moja satisfakcija. Ako sam ja uspela, uspećete i vi – završava Ema svoju motivacioniu poruku.