Magija glamura Peđe Božića osvaja Evropu (FOTO+VIDEO)

Najbolji beogradski frizer Predrag Peđa Božić pomerio je granice svojom revijom koja je ove godine održana pod parolom "Magija glamura".

Promo

Fotografije i snimci vanvremenskih frizura koje nose poznate ličnosti sa domaće scene osvojili su društvene mreže, pa je Peđa dobio poziv upravo iz Pariza, od jedne privatne škole da održi svoj master class u gradu svetlosti.

– Tačno je, videli su kako ke to izgledalo, ljudi sa našeg podneblja su im preveli da sam govorio koliko me je Pariz inspirisao, pa su me kontaktirali. Prvo sam mislio da se neko šali sa mnom, ali se ispostavilo da su veoma ozbiljni u svojim namerama povodom saradnje. Nažalost, zbog aktuelne zdravstvene situacije u celom svetu, pregovori su stopirani, do daljnjeg, ali se svi nadamo da će se situacija što pre rešiti i da ćemo se svi vratiti normapnom životnim tokovima – kaže Peđa za Dnevno.rs i potvrđuje da mu i dalje zvoni telefon i da su svi puni utisaka sa nedavno održane revije frizura.

– Ni sam nisam nisam stigao da saberem utiske, sve se tako brzo izdešavalo. Presrećan sam zbog tolike količine pozitivne energije koja mi stiže sa svih strana. Imam mnogo ideja i projekata na umu, ali sada nike trenutaj da ih otkrivam. Sada je najvažnije da svi budemo odgovorni i da se pridržavamo pravila ponašanja u ovoj nemiloj situaciji. Budite dobro i čuvajte se, pa ćemo sledećom prilikom pričati o svim lepim stvarima koje me čekaju – zaključio je Božić.