Magija glamura u srcu Beograda: Peđa Božić doneo šarm Pariza i pomerio granice (FOTO)

Najbolji beogradski frizer Predrag Peđa Božić održao je svoju tradicionalnu reviju frizura pod nazivom "Magija glamura".

Promo

Svečana sala AKUD “Ivo Lola Ribar” bila je premala da primi sve zvanice, prijatelje, mušterije i poštovaoce rada i dela najboljeg beogradskog frizera. U publici se našao i veliki broj poznatih ličnosti, između ostalih i voditeljka Dea Đurđević i novinarka Ksenija Vučić, pa su fotoreporteri i novinari imali pune ruke posla.

Promo

Uz prepoznatljivu i trendi melodiju “Bad guy” koju izvodi Billie Elish prva na crveni tepih izašla je pevačica Katarina Grujić, koja je blistala u predivnoj haljini i još originalnijoj frizuri. Nakon nje, smenjivale su se poznate dame u ulozi modela: Tijana Stojisavljević, Vanja Mijatović, Sofija Rajović, Bojana Ristivojević.

Promo

Za kraj, Kaća je još jednom prošetala crvenim tepihom, ovog puta u još blistavijoj haljini i sa novom frizurom koja je zatvorila spektakularnu reviju. I dok su se svi pitali kako je Peđa uspeo da izvede takvu promenu sa Kaćom za nepunih pet minuta, revija je bila gotova. Izašao je Peđa sa svojim devojkama, kao bi se poklonio prisutnima i zahvalio na podršci koju mu pružaju sve ove godine.

– Hvala vam za ovo divno veče, hvala mojim damama koje me godinama inspirišu. Hvala novinarima, hvala svima koji ste došli. Veliko hvala svima koji su pomogli da se ovo realizuje i koji su se pobrinuli da ovo veče bude savršeno – obratio se frizer i zatvorio ovo predivno veče puno glamura.

Promo

– Inspirisale su me moje devojke, kao i uvek. Nije mi bilo teško da osmislim sve ovo, kada je inspiracija tu, lako je pretočim u kreacije. Ove godine inspirisao me je Pariz i njegov nezaobilazno glamur, pa sam taj moment želeo da donesem u Beograd – rekao je, nakon revije za Dnevno.rs Peđa.

Promo

Na pitanje šta posle ovakvog spektakla i kako će realizovati desetu, jubilarnu reviju koja bi trebalo da se održi sledeće godine, rekao je da ne želi da otkriva detalje, ali da već sada ima neke ideje, koje će pomeriti sve moguće granice u Srbiji, kako po pitanju frizura, tako i kada je u pitanju sama organizacija i realizacija revije.

Peđa uskoro odlazi na zasluženi odmor, gde će napuniti baterije za nove radne pobede i inspirativno proleće, kada ga čeka mnogo posla.