MAGIJA NA NEBU: Šta raditi u vreme PUNOG MESECA?

Mesec
Pixabay.com

Šta je to posebno za vreme punog Meseca?

 

Mnogi ljudi osećaju energiju punog Meseca. To uvek znači da su Sunce i Mesec u suprotnim znakovima zodijaka. To je vreme ispunjeno nabojem, ali i ravnotežom.

Solarni yang i lunarni yin su u harmoniji.

Šta uraditi?

Mesec raste i ako ste postavili nameru za vreme mladog meseca, spremni ste za delovanje! U žamoru energija, može doći do uvida u stvari vezano za nejasne želje za vreme mladog Meseca.

Pretvorite to u stvarnost pomoću konkretnog delovanja, možda s ritualom koji odašilje poruku da ste spremni integrirati svoje namere.

U čemu je poenta?

Svaki mesec, imate priliku da doživite novi početak. Namere koje smo postavili u određenoj mesečevoj fazi mogu dobiti specifične osobine te faze meseca. To je način da ostanete usredsređeni na kosmičke struje i da plovite s tokom. Mesec se puni i prazni i to je konstanta u haotičnom vremenu. Svaka mena je prilika za postavljanje novih ciljeva i za približavanje većoj misteriji.

Šta je namera?

Ova reč se mnogo koristi, zamenjuje reč – cilj. Možda ipak sugeriše aktivan angažman u tome što zajednički kreiramo sa svemirom. Vaša namera je ono što nameravate da stvorite u životu.

Priprema za pun Mesec

Svaki puni Mesec donosi drugačiji intuitivni osećaj i svaki ritual koji izvršite može izvući suštinu znaka. Kako se približava, možda ćete prikupiti fotografije, pronađene predmete, značajne toteme i postaviti ih sa svojim namerama na istaknuto mesto.

Vreme za slavlje

Puni Mesec često donosi bogatu vibraciju, stvarajući svetlost za proslavu. To otvara vrata značajnim ljudima da mogu ući u vaš život. Ali, takođe imajte na umu da to može biti intenzivno.

Postoji razlog zašto se sve više policajaca šalje u patrolu na puni mesec! Odvojite vreme za sebe i iskažite poštovanje na neki način za svaki korak više koji napravite od faze mladog Meseca.

 
Vrhunac i “otkrivanje”

Ponekad pun Mesec osećate kao kraj jedne faze na životnom putu. Ovo vredi za lični i globalni nivo. To je kao u filmu u kojem su sve tačke radnje odvojene i za trenutak, možete ih videti isprepletene u celinu. Ako postavite nameru, pun Mesec je vreme kada otpočinjete svoj put. To je ujedno i kulminacija i vreme za pokretanje delovanja kako bi ostvarili ono što ste zamislili. Delovanjem vi iznosite ideju u stvarnost i stvarate magiju.