Magla bend na Radiju S: Za kraj projekta “Zvezde pevaju zvezde” jedan OGROMAN HIT (VIDEO)

Magla bend je premijerno predstavio pesmu "Smejem se, a plakao bih" Olivera Mandića u okviru projekta Radija S – Zvezde pevaju zvezde 3. To je ujedno bila i poslednja pesma u ovom projektu.

Radio S promo

Aranžman je uradio Željko Vasić koji se uključio u emisiju Radija S “Dan sa Natalijom”. Rekao je da je veliki obožavalac Olivera Mandića i da mu je bila čast i da ponovo radi za Zvezde pevaju zvezde i da napravi nov aranžman za ovu pesmu.

Sve je snimljeno zaista brzo, pošto je Magla prvenstveno klupski bend, u ozbiljnoj su kondiciji, nastupaju često, pa je i saradnja bila vrlo brza i efikasna.

– Kad god nešto uradimo, uvek analiziramo sa našim velikim timom šta je moglo bolje i šta bismo mogli drugačije da uradimo, ali ovog puta, pesmom Smejem se a plakao bih, smo svi apsolutno zadovoljni i niko nema zamerku. Nadamo se da će to biti i slučaj sa publikom – kaže pevač Magla benda Vladan.

Iz dosadašnjih obrada u projektu Radija S “Zvezde pevaju zvezde”, najviše im se dopadaju Željko Vasić i Marija Šerifović, a da nisu ovu pesmu obradili za Zvezde pevaju zvezde 3, bilo bi nešto od Čole ili Dugmeta.

– Ne smem da kažem, malo je bezobrazna. Ja bih od Olivera izabrao Nisam kres’o šest meseci, ali moram da objasnim – nije autobiografska – rekao je uz smeh Vladan.

Pesmu “Smejem se, a plakao bih” su već redovno svirali do sad. Posebno će od ovog trenutka nastaviti sa novim aranžmanom Željka Vasića i to će svirati zajedno uz njihov hit “Samo se noćas pojavi”.