Magnifico objavio hit PESMU IZ “SENKI NAD BALKANOM” i to u DVE VERZIJE (VIDEO)

Čuveni slovenački kantautor Magnifico, “lični kompozitor” Dragana Bjelogrlića, predstavlja singl “Divna”, i to u dve verzije.

Promo

Prva je naslovna numera hit serije “Senke nad Balkanom”, koju Magnifico izvodi sa Ognjenom Radivojevićem, a druga je “kafanska verziја” – duet sa Nikolom Pejakovićem Koljom, koja je otpevana u jednoj od epizoda ostvarenja koje je već tokom emitovanja prve sezone postalo fenomen na regionalnom nivou.

S obzirom na to da su Magnifico i Dragan Bjelogrlić dugogodišnji saradnici, neki od hitova iz serijala “Montevideo”, poput “Pukni zoro” i “Samo malo” već su stekli status evergrina, što se dešava i sa numerom “Divna”.

Pored originalne verzije “Divne” sa muzičarem Ogijem Radivojevićem, koja se može čuti u naslovnoj špici “Senki nad Balkanom”, jednom od najaktuelnijih i najgledanijih TV produkcija poslednjih decenija u Srbiji i regionu, kafanska verzija pesme sa Nikolom Pejakovićem zaživela je u samoj seriji, ali i van nje.

Magnifico-va pesma “Pukni zoro” je aktuelna ovih dana, zbog Svetskog prvenstva u fudbalu, kao deo kampanje koja je pratila našu fudbalsku reprezentaciju.loading...