Maja Nikolić isprozivala Dačića i Ružića

Pevačica Maja Nikolić poželela je da se oproba i u novinarskim vodama. U svojoj prvoj političkoj kolumni ona je 'na tapet' stavila Ivicu Dačića i Branka Ružića.

Nikolićeva se ovog puta obrušila na lidera SPS i njegovog funkcionera.

Evo šta im je, između ostalog, poručila:

”Nije li taktika SPS šibicarska? Nije li providna? Eto, na primer, onaj Ružić. Udvara se nezadovoljnom članstvu u svakoj prilici kritikujući vlast i sprdajući se s voljom birača. A, njegov šegf Dačić opravdava politiku, istu onu koju Ružić kritikuje.”

Pevačica je, zatim, nastavila:

”To vam je kao da vam u kafani konobar Ružić servira mlako pivo, a sisata pevaljka Dačić sa ružičastim mikrofonom u ruci nalik pendreku peva pesme o rastanku…Radije ćete, jelte, popiti mlako pivo, nego što ćete dozvoliti da sisata pevaljka zastane, pa da vi zbog mlakog piva prevrnete astal.”

Ona je svoju prvu, političku kolumna završila sledećim rečima:

”Ostaje još samo da se utvrdi ko je vlasnik te kafane. To je kafana u stečaju. Jedan od najvećih poverilaca je ‘Galenika’. Predsednik UO ‘Galenika’ je i direktor SPS – to je drug Backović. On jedini zna kako je moguće da kafana dobro radi a da je uvek na gubitku. Zato se kafana i zove Srbija”, piše Informer.

Kako vam se dopadaju poređenja srpske folkerke?loading...