MAJA NIKOLIĆ U GADNOM PROBLEMU: Skandalozna izjava pevačice o koroni digla Srbiju na noge

Ona je dalje ispričala da se ne plaši za egzistenciju jer ima veliko imanje u Šumadiji i jednu farmu, te da, što se nje tiče, korona može da traje još 100 godina.

youtube printscreen

Pevačica Maja Nikolić šokirala je javnost izjavom da je koronavirus navodno dobar jer će da istrebi 99 odsto njenih kolega!

Nikolićka tvrdi da danas svako može da snimi pesmu i da se na estradi odavno stvorila gužva, pa se vodi mišlju da će epidemija virusa da napravi čistku i da će opstati samo oni najkvalitetniji pevači.

Nemam potrebu da stalno snimam nove pesme jer sam popularna već 30 godina. Ne treba da pričam o svojim hitovima i karijeri jer mislim da sam se odavno dokazala. Ranije sam govorila, a to kažem i sada – kvalitet će uvek da opstane, bez obzira na sve. Danas svi snimaju pesme i napravila se gužva, ali ne znači da je sve to kvalitetno i dobro – priča Maja.

Ova korona je dobra iz tog razloga što će 99 odsto estrade da nestane. Otići će najviše onih koji ne znaju da pevaju i na kraju će ostati samo kvalitet. Meni lično ne smetaju ni starlete ni jutjuberi, otvarači usta, baš nemam problem ni s kim. Svako može da bude popularan privremeno, jednu ili dve sezone, na primer, u nekom takmičenju, ali prave zvezde traju bar 30 godina, kao ja. Prava zvezda ću biti i posle 50 godina poput Zdravka Čolića, Lepe Lukić, Lepe Brene i Šabana – rekla je pevačica za Svet.