MAJKA I ĆERKA POKORILE INSTAGRAM: Radila je kao konobarica, a danas živi život iz snova (FOTO)

Kristi Orvelend (33) sa Floride i njena ćerka Ela imaju više od 100.000 pratilaca na Instagramu. Obe imaju plavu kosu i upečatljive plave oči, isto se oblače a Kristi postavlja vrlo zanimljive fotografije

pixabay

Pre nego što je postala poznata na Instagramu, Kristi je bila konobarica. Maštala je o tome da ima više vremena da provodi sa ćerkom, da više putuju zajedno, a i da kao samohrana mama ima više novca. Sada kaže da je ostvarila san.

– Mogućnost da ovo radim puno radno vreme pružilo je meni i ćerki mnogo bolji život. Umesto da radim po ceo dan, sada provodim više vremena sa njom, igramo se, kreativne smo, uživamo u zajedničkom vremenu, i bolje zarađujem. Nisam sigurna koliko ćemo još biti zanimljive i koliko će ovo trajati, ali uživamo obe – rekla je Kristi za Dejli mejl.


Sve je počelo posle razvoda, kada su ona i Ela ostale same, a Kristi želela da uhvati što više trenutaka sa Elom i ovekoveči ih fotografijama.

– Naš profil je zaista brzo postao popularan, i počeli su da se javljaju modni brendovi i nude saradnju. Počele smo da dobijamo i mnogo garderobe i od svega toga smo napravile zabavu. Zajedno bismo se oblačile, igrale, sređivale za fotografisanje. To je kao neki naš dan kada odlučimo da se dobro zabavimo. Idemo zajedno na plažu, jedemo sladoled, onda se fotografišemo – kaže Kristi.

– Mislim da je naš sadržaj uspešan jer je kreativan, autentičan i zabavan. Ja sam srećna jer mi ovo daje priliku da radim ono što volim i daje mi priliku da radim sa brendovima koji mi se sviđaju – kaže Kristi.

Jako je oprezna i želi da zaštiti ćerku od lošeg uticaja društvenih mreža.

– Više volim staromodan način odrastanja. Ona ima samo sedam godina. Sve dok je zabavno i dok je igra, u redu je – zaključuje Kristi.