MAJKA JU JE PRETVORILA U “KRALJICU LEPOTE”: Tukla je, nije joj dala da jede i šminkala od 2. godine! EVO ŠTA SE ONDA DESILO (FOTO)

Nije tajna da su takmičenja lepote za decu izuzetno popularna u Americi, a Eden Vud jedna je od najuspešnijih učesnica do sada. Eden je pobeđivala na različitim takmičenjima, a ponela je titulu i najlepše. Iako se možda na prvu loptu njen život čini savršenim, Eden je, zapravo, imala prilično teško detinjstvo.

Printscreen

Njena majka Miki je u svet takmičenja uvela kada je Eden imala samo dve godine, prilikom čega je insistirala da njena plavokosa ćerka bude uvek doterana, sa savršenom frizurom i šminkom, i da nosi damske haljinice od tila.

Eden je morala redovno da posećuje solarijume, jela samo niskokaloričnu hranu, oblačila haljinice od tila, šminkala se svakodnevno i pravila komplikovane frizure.

Tako je devojčica, koja još nije znala ni slova, defilovala pistom i mahala prisutnima. Žiri je bio zadovoljan, ali prigovori publike pali su na njenu majku Miki.

View this post on Instagram

Flashback to my very first time on Toddlers and Tiaras at 4

A post shared by Eden Wood® (@officialedenwood) on

Da bi Eden uvek bila nasmejana i dobro raspoložena, njena majka joj je davala energetske napitke, koje je devojčica redovno pila, piše cdm.me.

Sva ta energetska pića su pogoršala njeno zdravlje, počela je da ima jake glavobolje i probleme sa probavom. Ali njenu majku to nije zanimalo, ona je nastavila da pravi modela od svoje ćerke.

View this post on Instagram

Blast from the past😎😇

A post shared by Eden Wood® (@officialedenwood) on

Konačno, Miki je upozorena da će joj oduzeti dete, ako se ne promeni. Kasnije se ispostavilo da je majka često tukla “kako bi devojčica stvorila otpor prema stresnim situacijama”.

Kada je Eden napunila šest godina i dobila 300. krunu, izrazila je želju da prekine sa takmičnjima za lepotu i manekenstvom. Devojčica je rekla da je umorna od svega i da želi da radi nešto drugo.

View this post on Instagram

some pageant shots👑💖 #pageants #toddlersandtiaras #littlerascals #cambriescourt

A post shared by Eden Wood® (@officialedenwood) on

Kasnije je napisala knjigu, glumila u nekoliko filmova i osmislila lutku koja liči na nju. U budućnosti planira pokretanje posla sa majkom, gde bi se bavile prodajom dečje garderobe.

Danas Eden ima 15 godina, ali godine provedene pod teškom šminkom i u manekenstvu, učinile su devojčicu starijom.