MAJLI SAJRUS PONOVO IZNENADILA FANOVE: “Volim žene iako sam udata za muškarca”

Pevačica Majli Sajrus iznenadila je svoje fanove poslednjom izjavom kojom je potvrdila brojne spekulacije kada je u pitanju njena seksualnost.

Majli Sajrus
Beta

Iako je svoju desetogodišnju vezu sa atraktivnim glumcem Lijamom Hemsvortom krunisala brakom, Majli je izjavila kako nikada sebe nije doživljavala kao osobu koja će jednoga dana moći da se odluči da li će u budućnosti imati vezu sa muškarcem ili ženom. 

“Zaljubljujemo se u osobe, ne u pol ili izgled. Ono u šta sam ja zaljubljena kod svog muža postoji na skoro spiritualnom nivou, nema veze sa seksualnošću. Veze i partneri nove generacije generalno nemaju veze sa polom, to je mali, nebitni dio nečijeg odnosa”, izjavila je Majli.

Pevačica je još 2015. godine objavila da je panseksualka, a 2017. da sebe definiše kao rodno neutralnu osobu. Panseksualci smatraju da privlačnost nema veze sa polom, dok rodno neutralne osobe izbegavaju da sebe definišu kao pripadnika ijednog pola.

“Lijam i ja dajemo novu definiciju ljubavi. Ja sam “queer” osoba koja je u hetero vezi. To što sam se udala za muškarca me ne čini manje LGBTQ+ osobom”, rekla je pevačica.

Majli i Lijam venčali su se tokom protekle godine nakon deset godina veze. Tokom poslednjih nekoliko godina, par je u nekoliko navrata prekidao vezu, ali su ipak nakon svega, odlučili da se venčaju.