MAJSTORI ZA ŠPIJUNAŽU: Ova tri znaka su NAJVEĆA NJUŠKALA horoskopa – sve “trkeljišu” od telefona do novčanika

Jače je od njih!

pixabay.com

Jedan magazin 2020. godine je sa stručnjacima “Psychic World” sproveo anketu u kojoj je 2.112 ljudi odgovorilo na pitanje da li su ikad pregledali mobilne telefone i računare svojih partnera.

Oni su zatim podeljeni prema svojim horoskopskih znakovima, a evo šta su saznali, koji znakovi špijuniraju više od drugih.

Lav

Na prvom su mestu Lavovi kojih je čak 75 posto priznalo da povremeno proveri tajne svojih partnera. Pripadnici ovog vatrenog znaka rođeni su vođe i neće oklevati da preuzmu ‘stvar u svoje ruke’ ako misle da je ti potrebno. Budući da su Lavovi nezavisni i imaju harizmatičnu energiju, traže partnere koji odgovaraju njihovoj ličnosti i mogu zadovoljiti njihove potrebe.

Rak

Anketa je otkrila da 71 posto Rakova gleda telefona i računare svojih partnera, što i nije neko iznenađenje jer taj vodeni znak ima tendenciju da mnogo pažnje obraća na ljude koje voli. Rakovi uživaju da imaju ‘stalnog suputnika’ i romantični su, što može biti izazov za partnera koji želi malo privatnosti.

Riba

Na trećem su mestu liste ‘njuškala’ Ribe sa 69 posto, no kad ih se jednom uhvati u špijuniranju više neće ponoviti i verovatno će iz toga naučili lekciju. Vođene strašću i empatijom, Ribe često dopuste osećajima da ih ponesu, zbog čega i imaju povremenu potrebu da zavire u partnerovu intimu.