MALA MEGAN I VELIKI DIVAC: Fotografija vojvotkinje privukla OGROMNU pažnju (FOTO)

Megan Markl je i pre nego što je započela glumačku karijeru imala priliku da upozna mnoge poznate ličnosti

printscreen

Vojvotkinja od Saseksa ili Megan Markl mnogo pre nego što je postala popularna i poznata, još kao devojčurak, imala je fotografiju na kojoj je sa njom i tadašnja aktuelna zvezda NBA lige Vlade Divac.

Megan Markl je i pre nego što je započela glumačku karijeru imala priliku da upozna mnoge poznate ličnosti. Njen otac Tomas Markl je, naime, stručnjak za rasvetu, i to toliko uspešan da je čak nagrađen i prestižnim Emijem.

Zbog prirode očevog posla, Megan je odrasla okružena poznatim ljudima iz šoubiznisa, a na snimanju serije “Married… With Children” srela je jednog od najuspešnijih košarkaša na planeti.

View this post on Instagram

A post shared by royalsupdate (@royalsupdate)

Te davne 1993, tada dvanaestogodišnja Megan upoznala je Vlada Divca, koji je gostovao u prvoj epizodi osme sezone popularne humorističke serije.

Keli Bandi, koju je igrala Kristina Eplgejt, pokušavala je u pomenutoj epizodi da šarmira Divca, koji je u to vreme nastupao za Lejkerse. Pre izvesnog vremena, na društvenim mrežama se pojavila fotografija koja je tom prilikom nastala.

Pojavljivanje našeg sportiste u jednom od najomiljenijih sitkoma devedesetih privuklo je mnogo pažnje u Americi, a ćerka jednog od majstora za rasvetu, tada dvanaestogodišnja Rejčel Megan Markl, iskoristila je priliku da dođe na set i upozna Divca, jednu od najvećih svetskih zvezda u tom trenutku.