MALA ONLAJN BOGATAŠICA: Ima tri godine, 150.000 pratilaca i život koji sanjaju milioni vlogera (FOTO)

devojcica
printscreen

Mili-Bela Dajmond ima svoj dvorac, zarađuje i do 500 dolara po postu, ima armiju vernih pratilaca na Instagramu, ne može da se odbrani od fanova.... To je realnost za ovu trogodišnju devojčicu iz Australije.

@designerkidzmelbourne stunning little frock... look at that back! 20 % off using DK20 ? . . Swipe right to see more & I’ll pop some from the front in Stories. ❤️ . . . . . . . . . . Shoes Sophia Webster from Alex & Alexa

A post shared by Millie-Belle Diamond (@milliebellediamond) on

Dvorac joj je napravio tata, a njegov avrednost je oko pet hiljada australijskih dolara.

 Mili-Bela u kući ima televizor, DVD plejer, kristalni luster i klavir za bebe. Ceo dizajn je vodootporan, a ima čak i krevet na sprat i baštu sa ružama.

Za izgradnju mu je bilo potrebno tri meseca, a mama je učestvovala u dekoracijama.

Čak je sama krečila kuću za svoju mezimicu.

Mili u svojoj palati ima veliki televizor na kojem gleda crtaće, ima lepu fotelju, dlakavi tepih, ormarić sa ogledalom za šminkanje, kristalni luster, mali beli pijano, veliko zvonce na vratima, tegle s cvećem ispred kućice…

Mili je jako srećna. Ona je apsolutno obožava – rekla je za “Daily mail” njena majka Schye Fox.

Inače, devojčica ima i ormar prepun modnih komada na kakvim bi joj mnoge odrasle žene pozavidele. Kad su roditelji počeli da objavljuju njene fotografije na Instagramu, mnogi poznati brendovi počeli su da joj poklanjaju stvari, a sve češće dobija i novac za postove.

Ove godine je prošetala i modnom pistom na Nedelji mode u NJujorku, a Mili ima i svoj brend “MBD Label”.