MALA ŠKOLA FLERTA: Ovako ćete zaludeti svakog muškarca

Flert
Pixabay.com

Za mnoge dame koje nisu profesionalci, flertovanje može da bude veoma frustrirajuće i stoga evo samo nekoliko taktika kako da flertujete na pravi način.

 

1. Osmeh i pristupačnost

Prva stvar koju muškarac primeti na ženi je njen osmeh. Pravi osmeh bi trebalo da bude dovoljan da pošalje dobar signal. Grubost ne treba da bude ni blizu razgovora prilikom pokušaja za slanje signala. Povremeno se smejte njegovim šalama i zainteresujte se za ono šta vam priča. Imajte na umu, ako nemate taj prirodni osmeh, možete da ga pohvalite ljubaznim i pomalo lažnim osmehom… neće biti štetan, ali ne preterujte.

2. Delite komplimente

Komplimenti bi trebalo da budu iskreni. Na primer, ne bi trebalo da pohvalite niskog momka zbog njegove divne visine, to može da zvuči uvredljivo. Možda bi mogle da počnete sa bojom njegovih očiju, ili da pohvalite auto koji vozi. Isto tako, trebalo bi da naglasite osobine koje vas navode da flertujete sa momkom. Generalno, muškarci su puni komplimenata i ne stidite se da se nasmejete i budite zahvalne na njegovim komplimentima.

SEKSI, NEZAVISNA I DIREKTNA: Na ovakve devojke se muškarci najviše ‘pale’

3. Održavajte kontakta očima

Ključ flerta je održavanje kontakta očima. Podiže poverenje kod obe strane. Održavanje kontakta očima treba da bude živahno sa osmehom na licu.

4. Budite žena i devojčica u isto vreme

Ovo je obično potez “ubica”. Ovo je vrlo jednostavna umetnost koju morate da savladate. Treba da znate kako da držite vaše telo, nanesite malo slatkog parfema i ne preterujte sa šminkom. Vaša kosa takođe treba da bude mirišljava i lepa. Muškarci vole kada kosa miriše dobro. Takođe, trebalo bi da se ne ponašate kao šefica. Muškarci vole da imaju kontrolu, pa zašto im to ne bismo omogućile.