MALE TAJNE STJUARDESA: Evo gde treba da sedite u avionu ako vam smeta BUKA KOJU PRAVE DECA

avion
dnevno.rs/kolaž

Dobro je poznato da od izbora sedišta u avionu može da zavisi ne samo udobnost putovanja, već i njegov kompletan doživljaj. Nekim ljudima možda to i nije toliko bitno, dok će drugi bez razmišljanja platiti dodatno da bi dobili mesto do prozora ili više prostora za noge.

 

S druge strane, oni koji redovnije putuju avionom ponajčešće se žale na roditelje sa bebama i malom decom čija buka i/ili ponašanje dosta utiče na ostale putnike.

Koliko god da mala deca mogu da budu simpatična, malo ko može da kaže da mu prija da sluša plač bebe tokom leta avionom.

Jedno od rešenja ovog problema može biti izbor sedišta u kabini, piše britanski San.

Koje je onda mesto na kome se može sedeti što dalje od bučnih mališana?

Iskusno osoblje aviona navodi da je, u tom slučaju, najbolje sedeti dalje od “pregrade” aviona, odnosno od dela u prednjem delu letelice koji odvaja klase u kabini, ili delove kabine kod većih aviona.

Kako ne postoji način da u potpunosti pobegnete, kao ni da okrivljujete malo dete koje plače ili vrišti, možete umanjiti svoje šanse da sednete odmah do nekoga sa detetom tako što ćete sesti dalje od pregrade.

To je zbog toga što su te pregrade, odnosno sedišta koja se kod njih nalaze, jedina mesta u avionu gde roditelji mogu bezbedno da smeste nosiljke u kojima su mala deca. To su ujedno i mesta gde će deca ispod jedne godine starosti, najčešće, biti smeštena.loading...