Mali princ Džordž PROŠAO KROZ PAKAO NA INTERNETU, krajevska porodica odgovorila dirljivom fotografijom (FOTO)

Princ Džordž danas puni 8 godina, a njegovi roditelji, princ Vilijam i Kejt Midlton, objavili su rođendansku fotografiju na svom službenom Instagram profilu.

Printscreen BBC

Treći u redu za britanski tron prikazan je u Norfolku. On se toplo smeši dok sedi pored automobila, dok na polju iza njega na opuštenom portretu raste žuto cveće.

Vojvotkinja od Kembridža snimila je dragoceni trenutak ranije ovog meseca, dodajući fotografiju u kolekciju zvaničnih rođendanskih fotografija.

Princ Džordž sedi na automobilu marke “Lendrover Defender” u čast njegovog pradede, pokojnog princa Filipa. Objava je skupila gotovo milion lajkova.

Podsećamo, zbog gnusnih komentara kojima je mladi princ bio izložen nakon Evropskog prvenstva u fudbalu, Kejt i Vilijam su razmišljali da ove godine preskoče tradiciju i ne objave portret princa Džordža za njegov rođendan.

Nakon što je dečak gledao finale Evropskog prvenstva odeven u odelo poput svog oca Vilijama, internet su preplavili odvratni komentari poput onih da neki “žele da se isplače u kravatu” i da “malog treba zlostavljati”.