Evo kako ćete prepoznati da li ste ona PRAVA!

 

Bez obzira na to koliko godina ili iskustva imale kada vam se svidi neka osoba, prvo pitanje koje će vam proći kroz glavu je upravo ono čuveno tinejdžersko “Da li se sviđam i ja njemu?”

Iskusne žene će vam reći da ćete to osetiti same i da nema potrebe da tražite pomoć vidovnjaka ili molite nebo da vam pruži dokaz njegovih osećanja. 

Međutim, mi imamo dobre vesti za vas! Pripremili smo vam 4 očigledna znaka da je odlepio za vama i da već razmišlja da provede ceo život pored vas. Potrebno je samo pažljivo da posmatrate!

Pokazuje sitnicama da mu je stalo
Zove, piše poruke, mejlove, uvek vas ima u planu i ne propušta priliku da vas pita da se vidite. Kada kasni na zakazani dogovor obavezno će vas i obavestiti, jer poštuje vas i vaše vreme. Ovo jesu sitnice i verovatno ćete pomisliti kako je logično da ispunjava, ali verujte nam na reč, na dobrom ste putu da imate pravog mušakrca pored sebe.

Trudi se da vas usreći
Uvek će se potruditi da vas pita gde želite da idete, šta vam se jede večeras ili koji film želoite na repertoaru. Jednostavno, stalo mu je da vidi osmeh na vašem licu. Biće spreman uvek da vas obaspe komplimentima i prema vašim dragim osobama je prijatan i fin. Da, znamo da ćete pomisliti da su i ovo sitnice, ali upravo te male stvari mnogo govore o njemu i njegovim osećanjima.

Želi da vas impresionira
Ne mislimo da će sada popeti na najviši vrh planine ili uraditi nešto ekstremno i nesvakidašnje kako bi vas očarao, ali muškarac kome je zaista stalo do vas želi da ga gledate kao svog viteza. Bez obzira koliko se vremena menjaju i pogled na ljubavne veze, momci će uvek želeti da vi budete princeze, a oni vaši zaštitnici s posebnim veštinama.

Apsolutno sve deli sa vama
Bez obzira na to da li je u pitanju loša ili najbolja vest, hrana poklon, planove, tugu… muškarac kome je stalo do vas, imaće potrebu da podeli sa vama skoro sve. I to će činiti tako spontano i prirodno da ćete osetiti da to zaista radi od srca.loading...