MALI TRIKOVI ZA UREĐENJE STANA: Evo kako da “skockate” dnevnu sobu i UŽIVATE U NAJLEPŠEM AMBIJENTU!

Garnitura
Pixabay.com

Koliko često vam se dešava da zaspite u dnevnoj sobi dok gledate tv? Najviše prija popodnevna dremka na sofi u dnevnoj sobi, a i kafa sa prijateljima je nekako slađa baš tu. Upravo najveća i centralna prostorija svakog kutka jeste dnevna osoba. Kako je urediti da ambijent bude još prijatniji?

 

Za veći užitak i osećaj komfora nije samo potrebno moderno uređenje stana, već i da uskladite stil i ukus koji odaberete. Danas se sve promenilo, od oblika nameštaja do dezena i boja, ali i samog ukusa kupaca, baš kao i trendova koji su akluelni.

Ako nađete meru i granicu između mogućnosti, želje, novčanika, stila koji vam se sviđa, modernog trenda i sve to skladno sastavite, sigurno vam uređenje stana neće biti najveća muka koju trenutno imate.

Neophodno je samo dobro se raspitati, potražiti savete od stručnjaka i uređenje može da počne. Ukoliko imate neke posebne zahteve, uložite malo vremena i truda, pa osim što ćete obići sve radnje koje se bave prodajom nameštaja, svakako se uputite i u stolarsku radnju i raspitajte se koliko košta izrada nameštaja po meri.

Danas je ponuda ogromna, ne samo gotovog nameštaja, već i firmi koji proizvode nameštaj po meri, pa je važno razmisliti o ceni i kvalitetu usluga.

Ako se ispostavi da su ove usluge skupe za vaš džep, onda se preporučuje da dnevnu sobu osvežite detaljima koji neće iziskivati ogromana ulaganja.

 

Mali trikovi za uređenje stana

Novi detalji u vašem stanu skrenuće pažnju, pa će tako malo promena izazvati jak vizuelni efekat iako vi nemate takav utisak. Oplemenite svoj nameštaj novim jastučićima, promenite zavese, dodajte cveća u dnevni boravak, a na zidove okačite ramove sa slikama ili samo slike i fotografije koje će vaš prostor učiniti potpuno drugačijim.

Za sve one koji žele da urede dnevnu sobu tako da ostave dovoljno prostora za prolaz, a opet da učine da ona deluje prostorno i veliko, preporučuje se da se kombinuju svetle boje i autentičan nameštaj. Naime, da bi što veća količina svetlosti doprla do vašeg kutka, odabir svetlijih boja zavesa i minimalističkog stila je dobitna kombinacija. Ukoliko ste ljubitelji detalja, iskoristite ogroman asortiman i pronađite upravo ponudu dostupnu na tržištu koja je idealna za vaš stan.

Na koji način napravite više mesta u vašoj dnevnoj sobi?

Za renoviranje stana nije samo važno izabrati prave boje, dizajn, već i oblik nameštaja koji će učiniti da se vaše brojno društvo prijatno oseća iako je sama dnevna prostorija mala. Kako to učiniti? Naime, siguran izbor za smeštanje velikog broja gostiju jesu taburei koji će omogućiti da se osećate i vi i vaši prijatelji udobno i prijatno. Oni se mogu smestiti u sam ugao prostorije, tako da zauzimaju malo mesta, taman koliko je potrebno da se ogromna družina smesti.
Možete da ih stavite u bilo koji deo prostorije, da ih premeštate čim vam dosadi mesto na kojem stalno stoje, ali i da ih odnesete šnajderu da presvuku materijal i da od polustarih dobijete nove taburee. Osim kao deo nameštaja, takođe mogu biti i dekoracija koju možete prilagođavati ostalim komadima nameštaja tokom uređenja stana. Zahvaljujući raznim oblicima, bojama i dezenima mogu da se uklope u bilo koji enterijer i unesu novu svežinu u vaš enterijer.


loading...