MALI ZNACI KOJI MNOGO TOGA GOVORE: Ako muškarac OVO radi onda definitivno NIJE za ozbiljnu vezu

Problem među vama može nastati onog trenutka kada on shvati da nije spreman za ozbiljnu vezu, a za vas je ta veza već veoma ozbiljna.

Parovi
Freedigitalphotos.net/photostock

Početak svake veze obiluje gomilom emocija, a ona koja je dominantna, svakako je zaljubljenost. Međutim, kada euforija sa početka veze splasne i oba partnera budu sposobna da realno sagledaju širu sliku, muškarci se uplaše da veza nije prebrzo krenula u ozbiljnom smeru i prvi put se zapitaju, da li su za to spremni.

Problem među vama može nastati onog trenutka kada on shvati da nije spreman za ozbiljnu vezu, a za vas je ta veza već veoma ozbiljna.

Možda vam on neće odmah priznati svoje strahove, ali vi ćete ih uočiti iz njegovog ponašanja. Postoji nekoliko znakova u njihovom ponašanju, koji pokazuju da oni još uvek nisu spremni za ozbiljnu vezu.

1. U poslednje vreme ne komunicirate previše

nakon prve euforije izazvane leptirićima u stomaku, kada shvati da se stvari ipak odvijaju prebrzo za njega, on će se povući. Jednostavno neće više imati potrebu da vas sve više upoznaje, neće vam postavljati pitanja, niti će želeti da sa vama razgovara o ozbiljnim temama. Vaši razgovori svešće se na neobavezno ćaskanje.

2. Ne poklanja vam pažnju

Osim što razmenjujete intimu, vi se pored njega ne osećate voljenom i paženom. To je jasan znak da ga ne zanimate na onaj način, na koji biste želele.

3. Ne želi sa vama da provodi svoje slobodno vreme

Za vas uvek nađe sat vremena između drugih obaveza, ali kada je slobodan, on će radije vreme provesti sa prijateljima. Na ovaj način jasno vam stavlja do znanja da za vas nema mesta u njegovim planovima.

4. Reći će vam sve

Na kraju, kada vidi da ovaj odnos njega ne interesuje, a da to prema vama nije fer, sve će vam otvoreno reći.