MAMA, DOBRO SAM: Ovaj mladić PUTUJE SVETOM i na vrlo neobičan način OBAVEŠTAVA MAJKU kako je

mama dobro sam
Instagram/momimfine

Ovaj globrtroter putuje svetom i ima jedan od najposećenijih Instagram naloga, koji je pokrenuo da njegova majka ne bi brinula.

Flying over Medellin ? @medellin_travel ? @rafaeldeprost #momimfine #helicopter #travel #medellin #colombia #fly #sun #smile #view #happy #crazy

Објава коју дели Jonathan Kubben Quiñonez (@momimfine) дана

Kada je pre nešto više od godinu dana Džonatan Kvinonez krenuo na put oko sveta, najveća briga mu je bila kako da svoju zabrinutu majku obaveštava da je dobro. Tako je nastao Instagram nalog “Momimfine”(Mama ja sam dobro), koji sada ima skoro 300 hiljada pratilaca.

Ovaj 27-ogodišnji Belgijanac, poreklom iz Meksika, odlučio je napusti posao, proda kola i kupi kartu za Kubu, u jednom pravcu. Tako je započela njegova avantura, koja i danas traje, a na najveličanstvenijim mestima na svetu, koja je posetio, on se fotografisao sa papirom na kojem je pisala poruka za njegovu mamu “Mama, dobro sam“.

Iako je poruka na svakoj fotografiji jasna, verujemo da se njegovoj majci više puta ledila krv u žilama, kada je videla u kakvim se opasnim situacijama nalazio. Samo neke od njih su plivanje pored kita, stajanje iznad vulkanskog kratera koji se puši sa gas maskom, šetnja pored krokodila…