MAMIN SIN: Ceca troši na hiljade evra za Veljkovo punoletsvo

Svetlana Ceca Ražnatović poslednjih dana preokupirana je pripremama oko proslave punoletstva sina Veljka, koji će 10. decembra napuniti 18 godina.

Svetlana Ražnatović traga za prostorom u kome će za 18. rođendan svog sina okupiti rodbinu i prijatelje, i gde će pored nje zapevati pola estrada.

Pevačica i članica žirija takmičenja „Pinkove zvezde” svake godine rođendanske žurke organizuje u svojoj vili na Dedinju. Međutim, ovog puta će biti drugačije jer želi da ugosti više od 150 ljudi, a to će je sve koštati oko 15.000 evra, piše „Kurir”.

Ona u tajnosti planira da na jedno veče zakupi prestonički restoran u koji će Veljko pozvati sve svoje i Anastasijine prijatelje iz srednje škole i s fakulteta, rodbinu i brojne Cecine kolege sa estrade. Ona nije htela da njen sin sazna da će mu prirediti toliko slavlje, pa preko ćerke pokušava da sazna Veljkove želje.

– Folkerka je prvo htela da rođendansku feštu organizuje u svojoj kući, tačnije u bivšoj poslastičarnici koja se sad koristi za žurke, ali je onda shvatila da joj treba veći prostor. Kad je slobodna i ne snima emisije, ona pokušava preko ćerke i Veljkovih prijatelja da sazna koliko ljudi on hoće da zove, ko bi voleo da mu peva i slično. Svesna je da Ražnatović želi da svoj rođendan obeleži onako kako dolikuje, pa je poželeo da mu na žurki pevaju njegovi omiljeni pevači, a ona će mu to ostvariti. Rešila je da na ovakvom događaju ne štedi pare i da plati koliko god treba, samo da proslava bude lepa. Pored Veljkovog društva i devojke Anike, ćerke biznismena Mila Đuraškovića, slavlju će prisustvovati poznati političari, pevači, glumci i sportisti. Tu će biti i vatromet, koji će stići iz inostranstva, a za njega će iskeširati 2.000 evra. Njime želi da bukvalno obasja ceo grad – otkriva izvor „Kurira”.