MARIJA NAPUŠTA GRAND? Šuška se da će je zameniti OVA pevačica

"I dalje je nepoznato da li će Marija doći na naredno snimanje."

printscreen

Nakon skandala koji se desi u “Zvezdama Granda” zbog Vanje Knežević koja je diskvalifikovana, sve se više šuška da će Marija napustiti žiri.

Saša Popović se oglasio nakon svega i rekao da što se njega tiče žiri ostaje u istom sastavu, ali i da su svakome otvorena vrata ko hoće da ode, te da on nikoga neće moliti.

Kako prenose domaći mediji, Zorica Brunclik voljna je da zauzme Marijino mesto i postane deo stručnog žirija ako Marija odluči da napusti žiri.

Uveliko se priča o tome da će Marija napustiti žiri, te da su sve veće šanse za to jer se posvađala sa Karleušom, kao i to što se njenih 19 takmičara reklo da želi da odustane od takmičenja u znak potesta. Marija je još prošle sezone rekla da će debelo razmisliti da li ostaje u žiriju, pa je ipak nastavila da bude deo tima nakon pregovora sa Popovićem. Za sada, njih dvoje se još uvek nisu sastali i zato je i dalje nepoznato da li će Marija doći na naredno snimanje. Koliko sam čuo, ako odluči da ode, na njeno mesto upašće Zorica Brunclik koja je Saši preko Kemiša poručila da ima želju da opet bude u žiriju. Zorica je bila i više nego zanimljiva kada je bila član žirija i svima je bilo žao kada je odlučila da napusti takmičenje. Ona sada lobira da se vrati nazad – priča izvor iz “Granda”.