MARIJA ŽEŽELJ OPET RASTURA! Najpoznatija srpska jutjuberka predstavila NOVU PESMU (VIDEO)

Marija Žeželj
Promo

Nakon izuzetnog uspeha prvog singla i hita “Dance Like Nobody’s Watching”, Marija započinje novu muzičku avanturu singlom “Louder Than A Drum”!

 

“Louder Than A Drum” je živahna plesna pop numera u kojoj nas Marija vodi iza kulisa njenog uzbudljivog života, otvarajući se sve više i više, iz strofe u strofu.

Ovaj singl govori o raznolikom rasponu situacija u kojima se Marija svakodnevno nalazi, i priča priču njenog razvoja iz tinejdžerke u mladu i nezavisnu ženu. Marija zna kako da se odnosi prema sopstvenom uticaju i njenim fanovima, pažljivo slušajući zvuk svog srca i uvek verujući sopstvenoj intuiciji.

Na ovom singlu, Marija nastavlja uspešnu saradnju sa austrijskim dvojcem Popmaché koji stoji i iza njenog muzičkog debija “Dance Like Nobody’s Watching”, kao i akustične i remix verzije ove pesme.

Mnogo toga se dogodilo u periodu između izlaska “Dance Like Nobody’s Watching” i “Louder Than A Drum”. Marija je bila na naslovnici magazina Cosmopolitan magazina, otputovala je u Coca Cola WOAH Summer House gde je sarađivala sa poljskim dvojcem AbstrachujeTV i švedskim Roomie-m, dok se “Dance Like Nobody’s Watching” istovremeno popeo do samog vrha srpskih i regionalnih muzičkih top lista…

Neodoljiv savremeni hit “Dance Like Nobody’s Watching” je do sada prikupio preko 13 miliona pregleda na YouTube/VEVO kanalu. Spot se takođe našao na vrhu trending lista u Srbiji, Hrvatskoj i regionu, ali i u zemljama poput Švajcarske, Austrije, Nemačke i Švedske.

Marija je trenutno u Beču gde promoviše svoj novi singl sa austrijskim medijima, a takođe je danas u program Play radija otkrila i da je juče zajedno sa mladim američkim pevačem Alexom Aionom uživo izvela njegovu pesmu “Does It Feel Like Falling” na showcase koncertu u kancelariji Universal Music Austria pred austrijskim medijima i influenserima.

Singl “Louder Than A Drum” je od ovog trenutka dostupan na preko 100 digitalnih servisa širom sveta. U Srbiji je singl dostupan na striming servisu Deezer (za sve registrovane korisnike, sa i bez pretplate) kao i na Google Play music platformi za striming i preuzimanje muzike.