Pred koncert u Areni, 24. maja, Radio S je najvećeg fana Marije Šerifović doveo u kviz gde je tema bila - sama Marija Šerifović. Bilo je tu raznih detalja, od toga koliko je Marija osvojila bodova na Evroviziji, preko Marijine slave do toga kako joj se zove razredni iz srednje.

JOS 10 DANA!!! DA LI STE SPREMNI? #aSadMaloJa @stark_arena ❤️

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

Marija Šerifović imala tremu na Radiju S u kvizu o – Mariji Šerifović

Najveća Marijina obožavateljka je Lidija, profesorka srpskog iz Šapca, koja će za maturski rad dati đacima dva teksta iz Marijinih hitova. Kaže da se ozbiljno spremala i čak se čula sa tim istim Marijinim razrednim, ali se posle ispostavilo da od treme nije mogla da se seti kako se on zove.

Lidija je uglavnom brže odgovarala od Marije, a pevačica se pravdala da nije dovoljno spavala i da uopšte nije skoncentrisana. Profesorka je na kraju uspela da pobedi, da pokaže da zaista jeste Marijin najveći fan i da poznaje Mariju bolje od – Marije. Ovojila je VIP karte za koncert u Areni, a Marija je najavila da će koncert početi pesmom “Pametna i luda”. Biće više od 30 pesama, a šta će još da peva i da li će biti gostiju, nije htela da otkriva.loading...