MARIJAŠERIFOVIĆ SE SPREMA NA VELIKI KORAK: Pevačica otkrila da li planira da ima BEBU i sa kim

Prelepe vesti!

printscreen

Od kada je u jednoj emisiji odluka Marije Šerifović da se ostvari u ulozi majke izašla na videlo, domaća javnost ne prestaje da piše o tome, a Verica Šerifović preplavljena je emocijama, što njena ćerka uopšte razmišlja da se odvaži na tako veliki korak.

Jako je intimno to pitanje, pogotovo u ovom slučaju. Radujem se tom trenutku, koji se verovatno i bliži. Generalno, sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i nema šale sa tim. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junirou – rekla je tom prilikom Marija, otkrivši da želi sina.

Ona je čekala da nađe pravu osobu sa kojom će odgajati dete, ali pošto se to nije desilo, a ima već 37 godina, rešila je da bude samohrana majka. Marijina životna želja je da ima dete i to će se uskoro desiti, ona će izabrati donora i okušati se u procesu vantelesne oplodnje. Rešila je da živi sa Vericom, koja će joj pomoći oko deteta. Verica jedva čeka da postane baka – kaže izvor blizak pevačici za Svet.

Međutim, na temu vantelesne oplodnje pevačica se javno još uvek nije oglasila.