MARKO LOUIS oduševio fanove: Nakon “SHINE ON ME” i “BESKRAJA” stigla i “EURIDIKA” (VIDEO)

Marko Louis je u Dorcol Platzu održao promociju svog trećeg solo albuma pod nazivom EURIDIKA koji je izdao za izdavačku kuću Lampshade media.

Promo/Live production

Posle albuma SHINE ON ME koji je izdao 2015. godine i albuma BESKRAJ koji je prošle godine osvojio mnoga srca, Marko Louis posle samo godinu i po dana prezentuje svoje nove pesme i svoju EURIDIKU.

Novi album sadrži 12 pesama među kojima su tri dueta. Publika je već ovog leta imala priliku da čuje dve nove pesme koje su se našle na novom albumu i to su naslovna pesma EURIDIKA i singl KAD JE NOĆ.

Kao što smo do sada primetili Marko voli da sarađuje sa drugim umetnicima, tako da i ova ploča nije mogla da prođe bez lepih dueta kao što su pesma SANJAO SAM sa autentičnim Božom Vrećom, kompozicija IDI sa mladom Sarajevskom grupom Helem Nejse i duet sa Markovom sestrom Majom u pesmi SVET JE TVOJ.

– Već duže vreme Maja i ja želimo da snimimo zajedničku pesmu. Drago mi je da se to konačno desilo na ovom albumu. Jedva čekam da podelim novi album sa svima i da uživo pevam nove pesme na koncertima. Uživajte! – izjavljuje vidno zadovoljan Marko Louis.

Za naslovnu sliku albuma koja je inspirisana grčkom mitološkom tragedijom Euridika, zaslužena je mlada umetnica Katarina Baćević iz Niša sa kojom Marko prvi put sarađuje.

Pored novog albuma, Marko objavljuje datume za nastavak regionalne turneje pod nazivom “Beskraj tour by Barcaffe” gde će publika, pored Markovih starih pesama, prvi put imati priliku da čuje novi album EURDIKA uživo.

U Novom Sadu u Firchie Studiju će svirati 9.novembra, 23.novembra u Sarajevu u amfiteatru Doma Mladih, 29.novembra u Zagrebu u Tvornici Kulture, 30.novembra u Ljubljani u Kino Šiški i kao šlag na torti, 13.decembra u Beogradu u Domu Omladine Beograda.