MASIMO RUŠI GRANICE: Koncert koji spaja stvarno i virtualno

Koncert Massima 10. decembra 2020. godine u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski biti će zapamćen kao prelomni trenutak na domaćoj sceni. Naime, Music Time u saradnji sa Aquarius Recordsom i Entriom Vam predstavlja prvi koncert popularne muzike koji će se održati na dve platforme - u stvarnom i virtualnom svetu.

Masimo Savic
Promo

U prodaju će biti puštene ulaznice za spektakl u Lisinskom, a jednako atraktivan show će biti dostupan i svima onima koji neće biti u prilici fizički doći na koncert. Poseban tim kamermana, režisera, majstora za svetlo i drugih stručnjaka će se pobrinuti da publika kod kuće učestvuje u još neviđenom spektaklu.

U prodaji je ograničen kontingent od samo 200 sedećih ulaznica s kojima posetioci mogu prisustvovati spektaklu u Lisinskom, kao i ulaznice za virtualni koncert. Virtualne ulaznice omogućuju svima onima koji neće moći doći u Lisinski da provedu nezaboravnu večer u vlastitom aranžmanu. U pidžami, večernjoj toaleti, s porodicom ili kućnim ljubimcem, svi obožavatelji Massima i dobre muzike imaće jedinstveni pristup ovom spektaklu.

“Počastvovan sam što sam dobio priliku da budem deo ove posebne priče. Učestvovati u ovom pionirskom događaju zaista je nešto jedinstveno. Veselim se stati pred 200 posetilaca u prekrasnom Lisinskom, ali isto tako posebno me raduje što ćemo za gledaoce kod kuće prirediti poseban show. Koncert će se istovremeno prenositi do vaših domova tako da ćete u stvarnom vremenu svedočiti istoriji. Ovakvi eventi, koji spajaju stvarno i virtualno, s obzirom na situaciju u svetu i kod nas, budućnost su našeg posla, jer jedino na taj način našu muziku možemo približiti široj publici”, rekao je Massimo.

ŠTO JE VIRTUALNI KONCERT I KAKO KUPITI VIRTUALNU ULAZNICU?

  • Virtualni koncert je nadogradnja i proširenje fizičkog događaja koji vam omogućuje potpuno novo iskustvo i učestvovanje na događaju iz udobnosti vlastitog doma
  • Virtualnom koncertu možete pristupiti iz svih delova sveta
  • Virtualnu ulaznicu kupujete na www.entrio.hr – sam proces kupovine jednak je kupovini ulaznice za fizički događaj
  • Po završetku kupovine, umesto uobičajene ulaznice, na mail vam stiže link za direktno uključenje u virtualni koncert
  • Jednim klikom spajate se u live prenos – ulaz na koncert nikada nije bio brži!
  • Pratite koncert bez fizičke distance, bez maske, iz susedne zemlje, uz dobru čašu vina, kokice, svoju bolju polovinu, u svojoj dnevnoj sobi, s kućnim ljubimcem… Kako god poželite, jer ovo je #koncertnatvojnačin.