MASKA BEZ PREMCA! Na slici je slavna holivudska glumica, ali retko ko može da je prepozna (FOTO)

Da li vi znate ko je u pitanju?

Promo

Rene Zelveger, dobitnica Oskara za film Hladna planina (sa još dve nominacije za filmove Dnevnik Bridžit Džouns, Čikago) igraće holivudsku ikonu Džudi Garland u filmu “Džudi”.

U filmu će pored nje glumiti i Jessie Buckley (Rat i mir), Finn Wittrock (Američka horror priča) i Michael Gambon (Hari Poter).

Džudi Garland stiže u London 1968. na rasprodat koncert u čuveni klub Talk of the Town. U eri nazvanoj Swining London tokom ludih šezdesetih, održaće svoj poslednji koncert u ovom gradu.

30 godina nakon njene legendarne uloge u filmu Čarobnjak iz Oz-a, Džudin glas je već oslabio, a drama njenog života je u punom jeku. Dok se priprema za nastup, u svađi sa organizatorima, očarava muzičare i voljene obožavaoce svojom toplinom i šarmom.

Sprema se da po peti put uplovi u bračne vode i još uvek veruje u ljubav. Ali, i dalje je ranjiva. Provodi svoj životni vek od 47 godina radeći od toga 45, umorna je i more je upomene na svoje izgubljeno detinjstvo u Holivudu, a sve što želi je da bude kod kuće sa svojom decom. Postavlja se pitanje da li će imati snage da nastavi dalje?

Promo

U filmu ćemo slušati neke od njenih najpoznatijih pesama, uključujući i legendarnu pesmu “Iznad duge” (“Over the Rainbow”). Film “Džudi” je oda njenom nezaboravnom glasu, želji za ljubavlju i životom i neprolaznom stilu ove holivudske ikone.

Film DŽUDI režira Rupert Gold, poznat našoj publici po filmovima Kralj Čarls III i
Istinita priča. Scenario potpisuje Tom Edž (Kruna), dok je producent dobitnika BAFTA
nagrade Dejvid Livingstone (Pride). Film će se naći u našim bioskopima početkom
sledeće godine.