Massimo u “X Faktoru” PREMIJERNO predstavlja novi spot

Masimo Savic
Promo

U novoj epizodi popularnog regionalnog takmičenja “X Factor Adria” koja je na programu večeras od 21h uživaćemo u najlepšim ljubavnim pesmama u okviru tematske večeri “Sva lica ljubavi” , a čeka nas i specijalno iznenađenje – regionalna premijera novog Massimovog spota!

 

Radislav Jovanov Gonzo koji je već režirao puno Massimovih spotova je i ovaj puta bio na visini zadatka, kao i ceo tim na snimanju. I pre se događalo da  po otvaranju nekog novog važnog prostora imaju privilegiju prvi snimati u istima. Tako su i ovog puta dobilidozvolu da snimaju u novoj Muzičkoj akedimiji u Zagrebu.

Gonzo je kao redatelj, po Massimovom mišljenju, najbolji u odabiru lokacija u kojima se snimaju spotovi i dobro je znao zašto ulazi u visoko estetizirane moderne prostore  Muzičke akademije.

– Veseli me što upravo u X Factoru cela regija u istom trenutku ima prilike premijerno videti kadrove spota za moju, nakon dugo vremena očekivanu, brzu pesmu. Kladim se na nas je proizašla iz predivne saradnje sa sarajevskim autorom Amilom Lojom i genijalnim producentom Nikšom Bratošom – rekao je Massimo.

Pored Massima, drugi specijalni gost u večerašnjoj emisiji biće grupa Magazin koja će predstaviti pesmu “Doktore”, autorskog para Tončija i Vjekoslave Huljić. Podsetimo, prošle godine ova popularna grupa  objavila je album “Mislim pozitivno!” na kojem se nalaze sve pesme koje je otpevala Andrea Šušnjara otkako je postala pevačica grupe Magazin.

– Veselimo se nastupu u svetski popularnom formatu kakav je X Faktor. Verujemo da će publika uživati – kažu članovi poznate grupe. loading...