MEGAN IMA KOMPLIKACIJE U TRUDNOĆI? “Noćima ne spava, morala je da otkaže sve obaveze”

Kako stvari stoje, izgleda da Megan Markl mnogo teže podnosi drugu trudnoću od prve. Naime, vojvotkinja od Saseksa bi uskoro trebala da rodi drugo dete, devojčicu, ali kako prenose strani mediji, ima "komplikacije u trudnoći" i zbog toga je mnogo zabrinuta.

printscreen

“Megan ne spava, ima užasne mučnine i zbog svega toga je morala da otkaže skoro sve obaveze. Ovu drugu trudnoću mnogo teže podnosi”, ispričao je izvor za “InTouch Weekly”.

Inače, bivša glumica već ima sina Arčija (2), a da će dobiti još jedno dete objavili su 14. februara ove godine. Da će dobiti devojčicu otkrili su u intervju Opri Vinfri.

Ianče, Megan i Hari su se u martu preselili u Kaliforniju, a pošto su napustili kraljevske obaveze i dužnosti, iz Velike Britanije prvo su otišli su u Kanadu. Međutim, kada su mediji saznali njihovu tačnu adresu, a Hari više nije bio pod zaštitiom, odlučili su da se presele u Ameriku.

Megan i Hari se trude da što više vremena provode sa Arčijem, pre nego što u njihov dom stigne ćerka.

“Odlaze u šetnje zajedno, idu na plažu… Arči obožava kupanje pa je često u bazenu. Hari jedva čeka da ga nauči da pliva. Arči je nestrpljiv i želi da što pre upozna sestricu i obožava da drži ručice na maminom stomaku. Veoma je brižan i zreo za svoje godine”, ispričao je ovaj neimenovani izvor.