“MEGAN JE BOMBA ZA KRALJEVSKU PORODICU”: Astrolog princeze Dajane napravio horoskop za “odbeglu princezu”

Astrolog kraljevske porodice Debi Frank, otkrila je svoja predviđanja za vojvodu i vojvotkinju od Saseksa za proleće, kada se i službeno povuku iz kraljevske porodice.

Megan Markl
Beta

Ona smatra da se sve važne stvari u kraljevskoj porodici događaju u vreme pomračenja. Tako su se događaji poput venčanja princeze Dajane i princa Čarlsa, rođenja princa Vilijama i vojvotkinje Kejt i smrti princeze Dajane dogodile veoma blizu pomračenja. Debi je rekla i kako je još od antičkih vremena pomračenje povezano sa značajnim događajima.

“Iz tog razloga sam, kada sam gledala kraljevske zvezde za 2020. godinu u decembru 2019. godine, mogla prizvati visokonaponske talase koji su aktivirali odlazak Megan i Harija iz kraljevske porodice. Ne samo da se tu nalazilo pomračenje 10. januara, direktno na kartama Megan, Harija, Kejt i Vilijama, nego su se i dve velike planete promena uparile u bračnom uglu Meganine karte koja je povezana direktno s kraljicom. Shvatila sam da će se dogoditi nešto veliko što će uzdrmati kraljevsku porodicu”, kaže Debi.

“Predvidela sam da oni neće biti deo kraljevske porodice, već će se odvojiti kao samostalan, moćan par, ali da će pregovori biti teški. I pokazalo se da se Hariju i Megan nije ostvarila želja da budu plemstvo sa smanjenim obavezama, ali su umesto toga dobili svoju slobodu”, dodaje astrološkinja.

“Megan je kao bomba napravljena da proleti kroz kraljevsku porodicu, koja je sada primorana da se pregrupiše. Budući da će Pluton ostati u svom položaju tokom većeg dela 2020. godine, predstoje još neke, dalekosežne, promene. To je samo početak… Postoji nada da će Hari i Megan istupiti kao moćan, samostalan par”.

Deo ličnosti Megan Markl je komunikacija, ona mora biti ‘glas’
i, ako Uran aktivira njenu moć komunikacije ove godine, ona će morati učiniti da se njen glas čuje. Ona će ovog proleća progovoriti o kontroverznim temama. Pun mesec u Devici 9. marta povezaće njenu Veneru i Harijevo Sunce u Devici, što će ponovo staviti naglasak na njihov profil u javnosti.

Međutim, ovde definitivno postoji neka svetlost iznad vojvotkinje od Saseksa u kasno proleće. Tada će velikodušni, ekspanzivni Jupiter staviti njen brak u srećniji položaj i ona i Hari će moći izgraditi put prema srećnijoj budućnosti, prenosi Hello.

Ova godina doneće neke prepreke i odgađanja zbog kojih će Megan odstupiti i čekati, radije nego da nastavi sa svojim ciljevima. Ona će morati preispitati svoju prošlost u maju, kada Venera bude retrogradna. Sledeće pomračenje dogodiće se 5. jula, u Jarcu, što će ponovo vratiti kraljevsku porodicu na pitanja iz januara i nateraće ih da se još jednom suoče s njima.

Ostatak 2020. godine ispunjen je značajnim kosmičkim pokazateljima koji pokazuju da Megan treba da nastavi sa svojim snovima i vizijama. Ona je, svakako, veoma vidljiva i u decembru postoji osećaj istinskog raskidanja s prošlošću, možda bude još jedna beba na putu i sledi konačno olakšanje i odmor od napornog razdoblja promena”, završava Debi Frank.

loading...