MEGAN MARKL LAGALA OPRU? Dokazano i – ceo svet se smeje!

Megan Markl tvrdi da je pre upoznavanja princa Harija vrlo malo znala o kraljevskoj porodici, iako je o svom snu da postane princeza i venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton pisala na svom blogu još pre sedam godina.

printscreen

Tokom intervjua s Oprom Vinfri, koji je podigao puno prašine, vojvotkinja od Saseksa rekla je kako nije znala mnogo o kraljevskoj porodici pre nego što je upoznala princa Harija, ali je još 2014. godine, kad je radila kao glumica, na svom je blogu pisala o kraljevskoj porodici i snu da postane princeza.

U svom već neko vreme ugašenom blogu The Tig Megan je pisala kako je odrasla sanjajući da postane princeza i o pompi koja je okruživala venčanje Kejt i Vilijama.

“Čini se da odrasle žene zadržavaju tu maštariju iz detinjstva. Pogledajte samo pompu i okolnosti oko kraljevskog venčanja i beskrajan razgovor o princezi Kejt”, pisala je, između ostalog.

Neki od njenih prijatelja iz detinjstva takođe tvrde kako je imala veliki interes za kraljevsku porodicu tokom odrastanja, posebno za princezu Dajanu. Ninaki Pridi rekla je za The Sun da je Megan “uvek bila fascinirana” kraljevskom porodicom i da želi biti “princeza Dajana 2.0”.

Kraljevski biograf Endru Morton tvrdi da je, kad je Megan imala 16 godina, gledala sahranu princeze Dajane sa “suzama koje su joj se slivale niz obraze”.

Ranije ove nedelje britanski mediji pisali su kako su Megan i Hari “teški” oko 100 miliona funti, jer je vrednost vile sa devet spavaćih soba, koju su prošlog leta kupili u Kaliforniji, porasla.

Naime, imanje koji su kupili u Montesitu za 14.65 miliona dolara u junu 2020. godine sad bi moglo da vredi tri puta više, prema agentima za nekretnine iz tog područja.

PRVI ČLAN KRALJEVSKE PORODICE KOJI JE REAGOVAO: Princ Vilijam javno ODGOVORIO BRATU (VIDEO)