MEGAN MARKL U CENTRU ISTRAGE: “U Bakingemskoj palati to nije dozvoljeno!”

Iz Bakingemske palate saopštili su da će pokrenuti istragu povodom navoda britanskih novina "Tajms" o tome kako je Megan Markl "maltretirala neke članove posluge pre nego što su ona i britanski princ Hari napustili kraljevske dužnosti".

Printscreen/BBC News

Najavljeno je da će tim za ljudske resurse sve detaljno istražiti, kao i da će biti ispitani članovi osoblja koji su tada bili zaposleni.

“U Bakingemskoj palati nije dozvoljeno zlostavljanje ili uznemiravanje na radnom mestu”, navodi se u sopštenju.

Inače, celokupna priča započela je pisanjem “Tajmsa” o tome kako je, navodno, Megan Markl “oterala” dva člana osoblja svojim ponašanjem, kao i da je “potcenjivala poverenje” još jednog zaposlenog.

Oni nisu naveli konkretan izvor, odnosno pozvali su se na poverljivost, dok je portparol vojvotkinje od Saseksa sve ove navode odbacio, prenosi CNN.

Podsetimo, o svemu u vezi sa kraljevskom porodicom princ Hari i Megan Markl govoriće u detaljnom intervjuu sa američkom voditeljkom Oprom Vinfri, koji će biti emitovan u nedelju.

“Jeste li ćutali ili su vas ućutkali?” Princ Hari i Megan Markl u NAJŠOKANTNIJEM intervjuu do sad izneli SVU PRLJAVŠTINU porodice