MELANIJA SPREMNA! Donald Tramp je izgubio izbore, a sada mu se sprema i NEŠTO JOŠ GORE?!

Prema navodima insajdera, prva dama SAD Melanija Tramp „odbrojava minute“ i planira da ostavi svog supruga Donalda Trampa nakon što mu istekne predsednički mandat.

printscreen

Kako su američki mediji više puta pisali, Melanija Tramp nije zadovoljna svojim brakom sa predsednikom SAD. Navodno je i zaplakala kada je stigla vest da je Donald Tramp pobedio na izborima 2016. godine.

“Nikada nije mislila da će pobediti”, rekla je jedna njena prijateljica.

Pet meseci je čekala da se preseli iz Njujorka u Vašington, navodno zato što je njihov sin Baron “trebalo da završi školu”.

Međutim, njena bivša saradica Stefani Volkof tvrdila je da je Melanija u tom periodu uspela da promeni bračni ugovor po kojem će njihov sin dobiti podjednak udeo u Trampovom bogatstvu.

Ona je takođe tvrdila da predsednički par spava u odvojenim sobama i da se radi o ugovoru iz koristi.

Sada i bivša saradnica Bele kuće Omarosa Manigolt Njuman rekla za britanski Dejli mejl da je 15-godišnji brak gotov i da “Melanija odbrojava svaki minut mandata da bi mogla da se razvede”.

“Da je pokušala da ga napusti dok je još predsednik, on bi pronašao način da je kazni”, rekla je Omarosa za britanski list.

Uprkos medijskim navodima i spekulacijama, prva dama SAD kaže da ima odličan odnos sa svojim suprugom. On, sa druge strane, tvrdi da se oni nikada ne svađaju.

Predbračni ugovor Donalda Trampa sa njegovom drugom suprugom Marlom Mejpls je sprečava od objavljivanja knjiga ili davanja intervjua u kojima bi ga eventualno kritikovala.

Advokatica Kristina Previt objašnjava da je vrlo verovatno da je i Melanija pristala na slične uslove.loading...