MESEČEV HOROSKOP OD 15. MARTA DO 10. APRILA: Lavovi će morati da preseku, Strelčevi su izgubljeni

Horoskop
Foter/ Internet Archive Book Images / photo on flickr

S prvom četvrtinom u Blizancima, 15. marta, svakodnevica se ubrzava. Čini nam se da nemamo ni najmanju kontrolu nad razvojem događaja pa se možemo jedino prepustiti. Moramo biti snalažljivi i ne uzimati sve previše k srcu.

 

Blizanci i Devica uzbuđeni su zbog novih prilika za učenjem i ličnim razvojem, a Strelac i Ribe pomalo su izgubljeni, treba im predah.

Ovan, Lav, Vodolija i Vaga moraju donositi brze odluke da bi napravili pomak u poslu i ljubavi. Čak je i pogrešna odluka bolja od neodlučnosti.

Kolebamo se jer nam glava govori jedno, a srce bi htelo nešto drugo. Želimo ugoditi drugima, ali ne smemo da žrtvujemo svoje potrebe.

Ova nedoumica će najviše uznemiriti Ovna i Vagu, Raka i Jarca, posebno u odlukama o poslu i porodici.

Blizanci, Vodolija, Lav i Strelac popustiće željama drugih, ali pohvale i ljubav koju će dobiti ispuniće ih ponosom.

Devica i Ribe vagaju gde usmeriti novac, koje su im vrednosti najvažnije, dok Bik i Škorpija nemaju sumnje – zdravlje i rad na sebi daju im unutrašnju ravnotežu.

Druga četvrtina u Jarcu, 31. marta, donosi predah u kojem se smireno i skoncentrisano bavimo praktičnom stranom života. U dobroj pripremi i planiranju polovina je uspeha, a upornost i strpljivost se nagrađuju!

Jarac, Rak, Vaga i Ovan sad su sasvim sigurni – posao trenutno dobija prednost.

Bik, Devica, Škorpija i Ribe uspešno će rešiti administrativne prepreke koje su ih duže vrijeme sputavale na poslu, u učenju ili društvenom radu.

S mladim mesecom u Ovnu, 7. aprila, ključne reči su hrabrost, samostalnost i novi počeci. Duboko udahnimo i zakoračimo u nepoznato! Zauzmimo se za sebe i za sve što nam je važno.

Ovan, Vodolija i Lav žele da budu kreativniji, žele učiti i istraživati nešto što im je važno i dragoceno, što je samo za njihovu dušu.

Škorpija, Rak i Ribe zablistaće na poslu originalnim idejama i pokrenuti nove tokove novca.

Strelac, Vaga i Blizanci kreću u nove izazove emotivnog života. Pokažite svoje osećaje, borite se za ljubav!

Bik, Devica i Jarac kroz maštu i snove zapaliće iskru nove kreativnosti i obnoviti svoju životnu energiju.