Mesečni horoskop za jul: Vraćaju se bivši, novac ćete morati još da čekate!

magija
Pixabay.com

Neke znakove neće zaobići ni zdravstveni problemi

 

Ovan

Posao: Vaš preduzetnički duh i konkretno ulaganje u polje privatnog posla je nešto što vam je u suštini tek sada došlo kroz naplatu novca. Koliko ste uspeli u svojim namerama to se uviđa po debljini vašeg dzepa. Možda su druge kolege posmatrale vaše zalaganje prerano donosili zaključke oko nebitnih činjenica da se malo spori i nedovoljno angažovani i da vam zbog toge ne ide u poslu. Nisu videli suštinu vašeg problema i mogućnost kasnije naplate, pa ukoliko ste bili sledbenik možete ovog meseca postati istim tim ljudima pionir ili lider.

Ljubav: Nećete imati nešto posebno na početku meseca koliko se od vas očekuje veće angažovanje na polju emocijau drugoj polovini meseca jula. Niste ništa izostavili kao činjenicu i sve dobro pamtite bez većeg razloga. U suštini, ukoliko se pojavi neki bivši vi morate da budete oprezni i da na vreme rešite ovu dilemu. Neko bi mogao i da vam priđe već u prvoj nedelji meseca jula, ali vi još niste raspoloženi za emotivne priče, ipak ćete sačekati.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade jer imate lošiji imunitet.

Bik

Posao: Ne pokušavate još nešto konkretno da postignete, kada su vaše finansije u pitanju koliko se sugeriše da budete u odličnom raspoloženju i bez većih predrasuda u smislu da nećete uspeti. Vaše polje privatnog posla traži malo veću akciju i mogućnost angažovanja, kroz saradnju sa jednim Lavom ili drugim Bikom gde može doći doortačke priče. Poveće finansije možete očekivati, ali u većem obimu tek posle 20 jula. Neke stvari morate da dovedete u red, pa da se i nešto konkretno i desi.

Ljubav: Ko nema sreće u kocki može da je očekuje u ljubavi. Nemte loše aspekte i jedna bolja slika se uviđa u vašem polju ljubavi. Dobitak, koji se ovde uviđa na emocijama dolazi od jednog Raka a kasnije i od jednog Lava. Možete da se opustite u društvu osobe koja vam je odličan prijatelj, mada se kasnije jasnije uviđaju konkretne namere osobe rođene u znaku Škorpije.

Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti i pazite se infekcija.

Blizanci

Posao: Još uvek imate dovoljno zaštite od planete Jupiter i nećete se osećati loše ukoliko budete hteli dodatno daproširite svoj posao i napravite malo jaču akciju. Novca trenutno ne nedostaje, ali zasigurno su ovde i dovoljno dobre šanse za nešto više priliva, koji ćete dobiti za neko vreme. Imali ste sjajnu priliku u prethodno mesecu koja može da se ponovi, ali uz veću dozu strpljenja. Namere koje imate sa ortacima kroz ugovore su izvodljivi i na nekom nivou su i očekivani pa se samo raže rutinske stvari kao što je potpisivanje dokumentacije i konkretan
rad.

Ljubav: Kada su u pitanju vaša emotivna strana i strast imate nameru da napravite odličnu strategiju i da osvojite jednog Lava. Ova solucija nije neizvodljiva, jer se ovde očekuju pomalo otvoreni aspekti i konkretna dešavanja na vašem polju ljubavi. Ukoliko ste imali nameru da se vidite možda sa jednom Vagom u tome vam sigurno može pomoći određena doza intuitivnosti i više sreće koja ipak u pravom momentu stiže u vaše emotivno polje.

Zdravlje: Oscilacije u krvnom pritisku mogu biti učestale u toku meseca jula.

Rak

Posao: Pojačavanje finansijskog priliva, očekujte veći iz nekoliko izvora prihoda. Ukoliko vam neko duguje poveći novac vreme je da se taj problem reši. Sve u svemu jedan odličan period pred nama i kada su u pitanju proširenje posla ili eventualne promene. Morate da vodite računa o finansijskoj strani, jer neki deo novca može tek tako kroz ruke da vam prođe. Svaki deo zapisujte i proveravajte više puta. Kada je u pitanju saradnja sa konkretno klijentima morate da budete u odličnoj formi pa se sugeriše da se dovoljno odmarate i pripremate, kada su konkretne stvari u pitanju.

Ljubav: Vaša emotivna strana se već neko vreme ne menja i tu je jedna Škorpija ili Ovan, koji vam prave male probleme. Sa ovim tipovima ljudi morate da ostanete na distanci sve do određenog trenutka dok ne uvidite i da je ovde neko malo više bezobziran i bahat. Svako ima pravo na jednu šansu i na to ste već skrenuli pažnju ljudima, koji od vas traže mnogo više nego što ste zbog emotive prirode spremni da date.

Zdravlje: Otežanja od ranije se produžavaju i u ovaj mesec.

Lav

Posao: Još uvek osećate poveći pritisak od koga ne možete da pobegnete ni u toku ovog meseca, bar do polovine. U trećoj dekadi meseca imate sjajnu priliku da mnogo toga postignete u svom kako poslovnom tako i u emotivnom životu. Sunce u vašem dvanaestom polju sugeriše da se pomalo strpite i da ne dopuštate da vas neko manipuliše i dezavuiše nepotrebnim činjenicama za koje vi niste ni malo odgovorni. Pokažite dozu solidarnosti jer za veći bes nema potrebe koliko se po planeta uviđa vi možete vrlo brzo razrešiti situaciju u svoju korist. Pritisk koji osećate je nešto što vam u suštini trenutno pravi loš ambijent koji je prolaznog karaktera.

Ljubav: Mnogi Lavovu mogu biti još malo lošijoj poziciji i da se konačno povuku sa scene i ulogu prepuste nekome ko ima malo više energije. Zamor koji ste osećali trenutno se nastavlja većim intenzitetom i vi na to ne možete ad utičete osim da pokušate da sačekate ulazak Sunca u vaše prvo polje oko 20 jula. Tada ćete morati da se dobro osećate kako poručuje dosta benefičnih planeta koje će proći kroz vaše prvo polje. Još se ne savetuje da se previše upuštate u olje emocija i pokušate da se aktivno bavite ovom temom. Sačekajte dobar deo meseca jula za
konkretne stvari.

Zdravlje: Ukoliko budete morali da idete na operaciju sačekajte polovinu jula meseca.

Devica

Posao: Kada su u pitanju poslovni aranžmani vi ne morate da ulazite u neporverene poslovne transakcije i da se dezavuišete nepotrebnim činjenicama koje ste spremni da zaobiđete. Imali ste već loše iskustvo i na morate da prolazite više kroz slične situacije osim ukoliko vi ne smatrate da je i tako nešto potrebno. Nećete dosta odugovlačiti sa poslovnim obavezama i moraćete da se pridržavate pravila daje sve pod kontrolom i da ste zadovoljni onim što trenutno postižete. Povoljan trend vaših finansija je ono na šta se možete nadovezati i pokušati da se pokažete u najboljem svetlu kada su vaše poslovne strategije u pitanju.

Ljubav: Oni koji su rođenu u trećoj dekadi još uvek imaju šansu za ozbiljnu ljubavnu vezu sa jednom Vodolijom. Ne pokušavajte ništa da silite kroz odnose već se prepustite tranzitima koji će sami odraditi deo posla koji vi priželjkujete. Ne pokušavajte ni nekoga od ranije da puštate u svoj emotivni segment iz prostog razloga, što je taj neko spreman da pravi iste greške.

Zdravlje: Oseća se lošiji period kada je u pitanju vaš imunitet usled stresa.

Vaga

Posao: Polje karijere koje je ovaj put dovoljno naglašeno daje vam za pravo da se pripremite za ono što ste sami odabrali kao profesiju, kojom biste mogli da se bavite. Imate dosta dobre aspekte na polju koje vam šalje pozitivne impulse kada je vaš rad zagarantovan. Nemate dosta izbora osim da prihvatite poneki izazov, koji ste i sami priželjkivali. Pokušavate da se snađete sa novim radnim mestom i uviđate da je to ono što možete da birate kao odličnu soluciju. Naravno imate planove i za kasnije, ali ono što je primarno a to je da ste zasigurno uspeli da se oslobodite stega i krenete svojim dugo očekivanim putem.

Ljubav: Ukoliko ste sami ne možete da se odbranite od malo čudnih partnera, koji su spremni da vam priđu. Vi u suštini dosta plenite i imate odličan stav. Ne treba vam dosta šminke za pokazivanje lepih crta lica i stasa koji vas krasi. U opciji može biti jedan Jarac dosta blizu vas ili jedan Ovan. Ne pokušavajte vi prvi da načinite korak, neka to učini druga strana. Imate odlične aspekte da budete dovoljno srećni na ovom segmentu i da dobijete malo više od osatlih predstavnika Zodijaka.

Zdravlje: Imate višak tečnosti u organizmu. Mogući problemi sa mokraćnim kanalima.

Škorpija

Posao: Kada su u pitanju studentski život i obaveze koje trenutno imate, pokušajte da izađete i polažete one teže ispite, jer imate dosta naglašeno polje studija koje vam daje odličnu energiju i ne veće prepreke, kada su konkretne stvari u pitanju. Morate da razrešite situaciju, koju imate trenutno na svom poslovnom segmentu i to velikom brzinom, jer na neke papire koje ste morali da pošaljete ste možda i zaboravili usled retrogradnosti Marsa,vašeg vladara. Ne propuštate ni ovaj put šansu da nešto više dobijete od transakcija koje ste spremni da uradite kroz polje inostranstva. Uviđate dosta dobru šansu za nešto više i kroz saradnju sa osobom rođenoj u znaku Ovna. Ovde su pravila jasna i nema loše starne gde bi neko izgubio veći deo novca.

Ljubav: Ukoliko ste u braku možete imati malo veće izazove na polju emocija i pokušati da uđete u tajnu ljubavnu vezu. Pokušavate najpre određenim izgovorima da se izvučete od partnera i volećete da živite neki drugi život. Na putu tog vašeg trenutnog miljea stoji nezadovoljna druga strana koja je već jedan deo kofera, možda i spakovala. Niste imali plan za nešto koliko se desila slučajno i po svemu sudeći može biti kratkog daha.

Zdravlje: Možete imati malo lošiji period što se tiče kardiovaskularnih problema.

Strelac

Posao: Kada je u pitanju vaše zaposlenje i ukoliko je prošlo mnogo vremena u traženju nečega adekvatnog u vašoj struci, možete to da pronađete u nekoj inostranoj kompaniji. Ne morate da očajavate u trenutnoj situaciji, koju imate već pokušajte da se samo malo strpite. Finansijska situacija može naglo da vam se popravi i o tome ne morate da brinete u većoj meri. Usled trenutnih tranzita preko vašeg devetog polja, možda budete skloni i većoj edukaciji, koja će vam otvoriti vrata, kada su u pitanju novo radno mesto i nova zaduženja.

Ljubav: Možda ste imali jedno loše iskustvo na polju ljubavi već neko vreme gde je partner morao da otputuje u daleke predele. Ne očajavajte zbog Marsa, koji se zadržao dosta dugo u vašem dvanaestom polju i koji daje jasno simboliku naglašene karmičke priče, koju niste mogli da izbegnete. Morate da povedete računa o svojim mislima i da se povremeno opuštate u miru i tišini. Za neko vreme vam sledi dosta bolja energija i više dešavanja na polju emocija.

Zdravlje: Ne očajavajte, tegobe koje imate su prolaznog karaktera.

Jarac

Posao: Pokazujete dozu nezaiteresovanosti za nešto više na svom polju finansija. Ne želite da se opterećujete situacijom koju ne možete vi lično da promenite. Neko bi vam i pomogao ali ne zna kako osim da vas pusti da se odmorite i sami postavite svoje prioritete. Ne morate da se upuštate u veće rasprave koliko se od vas očekuje jedan kolegijalan pristup koji ćete gurati na duže staze sve dok planeta Saturn malo ne popusti u svom delovanju. Niko vas ne usovljava i vama je pored obaveza važniji odmor koji vam je preko potreban.

Ljubav: Ukolio ste u dugogodišnjoj vezi sledi vam odličan period gde se očekuje konkretno i ulazak u brak. Imali ste dovoljno vremena da o ovome razmislite i da donesete konkretnu odluku. Niste daleko od odličnog rešenja, pa samim tim i od trenutne situacije u kojoj se ne može reći da je loša. Volite da se družite sa ljudima sličnog karaktera, neko ko može da vas razume. U tom duhu se očekuju i pozitivna rešenja u vašu korist.

Zdravlje: Ukoliko uvidite da vam je psiha dosta naglašena, pobrinite se da se češće odmarate.

Vodolija

Posao: Kada su u pitanju vaše finansije u toku perioda jula meseca o tome se ne može pisati bez većeg obrazloženja. Ukoliko se bavite trgovinom, pazite se krijumčarenja ili spletki, koje vam neko sugeriše kao pošten posao. Ukoliko se medicinski radnik, simbolika Neptuna je odlična za ovaj vid posla i naravno, kada je vaš džep u pitanju. Ne pokušavajte još uvek da se opredeljujete za privatni posao, jer vam je to loša solucija, još uvek. Podršku od jednog Raka ćete kasnije imati, jer vam ponekad treba malo više preduzetničkog duha a ove osobe to odlično primenjuju.

Ljubav: Kada je emotivna starna u pitanju, oni koji su u ozbiljnoj vezi mogu da povedu priču i o konkretnomulasku u brak. Pokušavate da se dovoljno dobro objasnite sa svojom drugom polovinom da je to odlična solucija za vaše probleme ovaj put. Pokušaj nekog partnera da opet svrati do vas i ostavi trag, neće uspeti. Na vreme ćete osetiti da to nije rešenje koje ćete imati kao ispravno u narednom periodu.

Zdravlje: Možda ćete biti skloni debljanju pa se suzdržavajte od teške hrane.

Ribe

Posao: Ukoliko uvidite da su neke transakcije u suštini nepoštene i da se radi o običnom švercu ne propuštajte priliku da ovako nešto u suštini zaobiđete, kako bi u nekim trenucima imali konkretnija zaduženja na koja možete da računate na duže staze, kroz jednu bolju saradnju. Možda vam jedna Devica bude sugerisala mnogo više mogućnosti od onih koje trenutno imate, ali to nije solucija za vaše probleme poslovne prirode. Imate odlično rešenje, kada je trgovina u pitanju i da kroz nju dobijete mnogo veću maržu, ukoliko budete pogodili tajming. Sugestije će vam dobro doći polovinom meseca, kada situacija bude konkretnija.

Ljubav: Od polovine mesaca jula možete očekivati konkretna dešavanja na polju ljubavi. Neko mora da vam skrene pažnju na eventualne trzavice od strane partnera od ranije ali je takva solucija ipak prolaznog karaktera. Ono što vam se sugeriše jeste pojačana aktivnost i izlasci tokom perioda juna, kada možete imati mnogo više uspeha na emotivnom planu.

Zdravlje: Osećate se odlično. Imate puno elana i nemate veći razlog za brigu osim ukoliko nemate neku hroničnu bolest.

Tekst je preuzet sa sajta astrousluge.com

Astrolog Milica Miholjčić