MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ: Saznajte kakvi vas izazovi čekaju u narednom periodu

Astrologija
Pixabay.com

Pogledajte šta vam zvezde kažu za ovaj mesec!

 

  

OVAN

Mesec maj je odličan za oporavak vašeg finansijskog stanja a takođe i za kritički pogled na vaš jelovnik, budući da nas sve lepše vreme tera na smanjenje garderobe koju nosimo svakodnevno I da većina od nas strepi šta će se ukazati ispod. Uostalom, tu je, na vidiku, i godišnji odmor, te je dobra linija, svakako, imperativ.

Finansije: Sa Suncem I Venerom u Biku, vašoj kući finansija, malo je toga šta vas može ostaviti bez solidne sume na novčanom kontu. Zbog Venere u Biku, trebalo bi da težite sklapanju ugovora a Sunca u Biku, preduzetništvo je preporučljivo za vaše aktivnosti. Lavovi, Vage i Bikovi, su znaci sa kojima bi na poslovnom planu trebalo da sarađujete.
 

Ljubav:  Zbog Sunca u Biku, vašu ljubav možete da sretnete u nekoj finansijskoj ustanovi ili restoranu(ljubav ulazi na usta) a vaš bi novi partner mogao biti u znaku/podznaku Bik. Bez obzira da li ulazite u novu vezu ili ste zadovoljni vašim partnerom, ovo je mesec, u kome, zbog retrogradnosti Merkura, morate biti tolerantniji no obično, savetuje mesecni horoskop. Zapamtite šta vam smeta kod partnera I saopštite mu to tek narednog meseca.
 

Posao: Zbog retrogradnosti Merkura I Marsa, budite spremni na veće napore, da biste postigli ono što ste planirali. Biće prilično nesporazuma u vašoj komunikaciji sa radnim okruženjem te se, stoga, naoružajte sa strpljenjem I energijom, trebaće vam. Bikovi I finansije će biti ključni faktori od koga će zavisiti uspeh vašeg posla.

Zdravlje: Kao što sam već rekao, stress je glavni remetilački factor vašeg zdravlja, kada je ovaj mesec u pitanju. Pazite na količinu hrane koju unosite kao I na vrstu, budući da postoji hrana koja “hrani” stress. I višak kilograma, veoma, nepovoljno utiče na nivo stresa. Imajte sve ovo u vidu kao I savet da je “mudro, u popodnevnim satima, uzimati nešto na opuštajućoj bazi”.

BIK 

Ovo je meseca vaše lične afirmacije. Zasijaćete jače no što ste na to navikli a vasa će vas okolina posmatrati sa više respekta I uvažavanja. U svom okruženju ćete, bar za ovaj mesec, dobiti ono što se naziva: liderski status.

Finansije: Venera u vašem znaku tradicionalno je jedan od najpovoljnijih položaja kada je finansijski potencijal osobe u pitanju. Ako ovome dodamo veliki broj zemljanih Velikih trigona, eto razloga da verujete da će vas novac “baš hteti”. Ako, uz ovo, uspete I da ovladate komunikacijom jer će vam retrogradni Merkur praviti problem, onda se vašem uspehu neće videti granice, predviđa mesecni horoskop.
 

Ljubav: Sa Venerom I Merkurom u vašem znaku, vi ste jedan od najsrećnijih znakova, na ovom planu. Ako ste rešili da nešto popravljate u ljubavnim odnosima, pravo je vreme. Obratite pažnju na Strelca I Ribe, ukoliko tražite novog partnera. Bez obzira da li ulazite u novu vezu ili ste zadovoljni vašim partnerom, ovo je mesec, u kome, zbog retrogradnosti Merkura, morate biti tolerantniji no obično, savetuje mesecni horoskop.
 

Posao: Ovaj mesec morate biti vredniji no obično, budući da će od vašeg rada zavisiti koliko ćete zaraditi. Realizacija, već sklopljenog, ugovora biće u centru vaših radnih aktivnosti. Sposobnost dobrog ekonomisanja, sa vašim finansijskim potencijalom, biće ključ poslovnog uspeha. Budite spremni da ponovite neke poslovne poteze.
 

Zdravlje: Veoma ste napeti, kao posledica svakodnevnog stresa. Morate nešto učiniti na planu opuštanja I odmora, kako na dnevnom, tako I na nedeljnom nivou. Ako niste izvršili detoksikaciju jetre u ovoj godini, učinite to u ovom mesecu.

BLIZANCI

Ovo je mesec podvlačenja crte ispod onoga što ste uradili u poslednjih godinu dana I vreme stabilizacije na psihološkom planu. Možete I da isplanirate aktivnosti u narednom periodu, ali nije mesec u kome bi trebalo da započnete nešto novo, već samo da završite ono što ste ranije započeli.
 

Finansije: Zarada novca, u ovom mesecu, se odvija daleko od očiju javnosti. To može biti neki posao koji ima veze sa zatvorenim prostorom, medicinskim ustanovama ili, u pitanju može biti neka špekulacija, gde se, na zaradu, ne plaća nikakav porez. Takođe, može se desiti, da će vam, na poslovnom planu, finansijska konstrukcija predstavljati problem za izvršavanje posla.

Ljubav: Zbog čak 3 planete, među kojima i Venere, planete ljubavi, u vašoj 12 oj kući, bićete skloni flertovima i tajnim ljubavima, što bi za mnoge pripadnike ovog znaka, mogla da bude “poslastica”. Ako poželite izlet u avanturu, partnera potražite u znaku Bika ili Ribe ali budite oprezni, budući da je vaš Merkur u retrogradnom hodu.
 

Posao: Mnogo nepredviđenih okolnosti, potreba da se pojedine poslovne aktivnosti ponove, kao I nedostatak adekvatne poslovne komunikacije, odlikovaće ovaj period. Nemojte padati u vatru I gubiti, preko potrebnu komunikaciju sa radnim okruženjem, najbolji je mogući savet za ovaj period. Neka vas ove planetarne (ne)prilike ne obeshrabre u izvršavanju radnih zadataka.
 

Zdravlje: Ovo je mesec u kome će se vaši nervi naći na ispitu, budući da će vas stress vrebati na svakom koraku. Kada posao ne ide, nemojte se nervirati, jer vam to može samo ugroziti zdravlje I odvesti vas od zacrtanog cilja. Dovoljno odmora I dovoljno sna, moraju imati prioritet u vašim aktivnostima, ne želite li da upadnete u zdravstvenu krizu.

 RAK

Ovo je mesec u kome će u prvom planu biti zarada od profesije kojom se bavite kao I odnosi sa prijateljima. Možda steknete novog prijatelja a možda vam se I otvore oči po pitanju nekog prijateljstva. Osoba u znaku Lava, izvesno je, pokazaće prijateljsku naklonost prema vama.
 

Finansije: U ovom mesecu će vam u prioritetu biti da naplatite ili valorizujete svoj profesionalni trud. Ako uopšte budete imali prepreka, one će biti veoma lako prevladane a Bikovi su osobe koje će najviše imati uticaja na ove vaše napore. Ribe, Strelci ili stranci imaće bitnog uticaja na vaš finansijski uspeh. Dobra komunikacija je ključna za vaše finansije u ovom mesecu, predviđa mesecni horoskop.
 

Ljubav: Zbog prilično problematičnih planetarnih prilika, biće dobro da budete, na ovom planu, krajnje oprezni. Bez obzira da li ulazite u novu vezu ili ste zadovoljni vašim partnerom, ovo je mesec, u kome, zbog retrogradnosti Merkura, morate biti tolerantniji no obično, savetuje mesecni horoskop. Ako ste namerili da nađete novog partnera, potražite ga u znaku Bika ili Strelca I, nemojte lako odustajati, budući da su prepreke na vidiku.

Posao: Ako ste namerili da u ovom mesecu napravite bitan pomak na poslovnom planu, pred vama je težak zadatak budući da su planetarne prilike dosta komplikovane. Ipak, radite ako morate, rezultati će stići kasnije, tokom godine. Kao glavni problem, na ovom planu, biće slaba ili nedostatak komunikacije. Neka vas nepredviđene okolnosti ne obeshrabre, ostanite posvećeni zacrtanom zadatku.

Zdravlje: Pokušajte da pronađete balans vašim povećanim radnim naporima jer vam oni mogu, ozbiljno, ugroziti zdravlje. Svest: “da se ne nervirate na ono, na šta ne možete uticati”, trebalo bi da bude vasa glavna vodilja. U vašem polju zdravlja nalazi se planeta koja će kazniti vaše, eventualno neodgovorno, ponašanje prema zdravlju, upamtite to, pre nego što zdravlje izložite rizicima

 

 LAV

Ovo je mesec vašeg profesionalnog prosperiteta. Ako ste bili posvećeni svojoj karijeri, a to je manir većine Lavova, u prethodnom periodu, vreme je žetve posejanog. Ne dozvolite da se vašim naporima kite sumnjivi radnici(tzv “prilepci”), stavite jasno na znanje pretpostavljenima šta su vaše zasluge i potražite svoju nagradu, savetuje mesecni horoskop.
 

Finansije: Zbog retrogradnog Merkura, finansije će nailaziti na prepreke kojima se nećete nadati ali neka vas to ne obeshrabri jer upornost i samouverenost će vas dovesti tamo gde treba. Nemojte se mnogo rasplinjavati i tražiti novac na raznim mestima: zbog Venere u vašoj kući profesije, tu se nalazi i vaše “blago”. Ako se bavite ekonomijom ili hranom, bićete u prednosti u odnosu na ostale profesije.
 

Ljubav: U vašem polju ljubavi, nalaze se dve, zaista, loše planete i vi bi, zbog te okolnosti, morali biti na velikom oprezu. Ako ste namerili naći novu ljubav, ona se nalazi u vašem profesionalnom okruženju, potrebno je samo da budete studiozni u potražnji. Izvesno je da bi to mogla biti osoba u znaku/podznaku Bik ili da ima veze sa finansijama ili sa hranom. Bez obzira da li ulazite u novu vezu ili ste zadovoljni vašim partnerom, ovo je mesec, u kome, zbog retrogradnosti Merkura, morate biti tolerantniji no obično.
 

Posao: U ovom mesecu morate biti spremni na stres koji će nastupiti kao posledica frustracija jer vam neće ići ni izbliza kako ste planirali. Morate sačuvati prisebnost jer vas haotičnost nikuda ne može odvesti, osim u promašaje i neuspeh. Strelac, Riba ili osobe iz inostranstva, imaće bitnog uticaja na vaše poslovne aktivnosti i vi morate, uprkos retrogradnom Saturnu i retrogradnom Merkuru, zadržati neophodni mir i sačuvati adekvatan nivo komunikacije, uprkos onima koji bi da vas destabilizuju i diskredituju.
 

Zdravlje: Komplikovane prilike na poslovnom planu, ne mogu a da ne utiču na vaše zdravstveno stanje. Stres, kome ste izloženi na poslu, preslikava se i komplikuje vašu zdravstvenu sliku, ma koliko vi to pokušavali da amortizujete. Ako vam je kvalitet sna opao, to je siguran signal da morate nešto učiniti po pitanju vašeg, najpre, psihičkog zdravlja. Režim vaše ishrane(ono što se zove zdrava hrana i u manjim količinama) morate prilagoditi povećanim psihičkim i fizičkim naporima vašeg organizma, da bi on zadržao neophodni nivo imuniteta. I, ne zaboravite: imate problem sa depresijom!

 DEVICA

Odnosi sa inostranstvom, sudski procesi, poslovni uspeh, životne aspiracije, sreća, životne pouke, samo su neki od pojmova koji će verovatno biti u žiži vašeg interesovanja u ovom mesecu.
 

Finansije: Vladar vaših finansija, Venera, nalazi se u svom sedištu, znaku Bika I 9 oj kući, što znači da su stranci, Bikovi I Strelci, osobe koje vam mogu pružiti podršku u vašim finansijskim poduhvatima. Do novca bi mogli doći ako se bavite transakcijama u kojima figuriše hrana kao I ako budete tražili neki kredit.

Ljubav: Vladar vašeg polja ljubavi nalazi se u znaku Strelca gde sve, u ovom mesecu previre I ključa. Ako vam je dosadio sadašnji ljubavni status(stanje), onda novog partnera potražite u znaku Strelca, Ribe ili Bika, mada bi mogao da ima I neke veze sa inostranstvom. Bez obzira da li ulazite u novu vezu ili ste zadovoljni vašim partnerom, ovo je mesec, u kome, zbog retrogradnosti Merkura, morate biti tolerantniji no obično.
 

Posao: Morate biti spremni na okolnost da vam dosta toga neće ići na ruku I da ćete neke poslovne poteze morati da ponovite jer vi ili druga strana, nećete biti zadovoljni učinjenim. Trebaće vam znatno više energije no uobičajeno. Ipak, ne smete gubiti kontrolu jer će vas to voditi u stress I bolest. Finansije I lošija komunikacija će biti ključne stavke koje će vas ometati da posao obavite onako kako ste zamislili.
 

Zdravlje: Stres kao posledica frustracija na radnom planu, biće vaš najveći neprijatelj u ovom mesecu. Redukujte ishranu, hranite se zdravo, onako kako samo vi umete da osluškujete potrebe organizma, vezane za hranu I naravno, uzimajte nešto što vas smiruje ali na prirodnoj bazi, budući da vam je jetra osetljivija I ranjivija no obično.

 VAGA

Ovo je mesec u kojem vam neće nedostajati podrške za vaše aktivnosti. Ako ste u prethodnom periodu sklopili neki ugovor, u ovom mesecu ćete početi sa realizacijom I naplatom istog. Na planu psihološke regeneracije, poreza, rentiranja i seksa, možete očekivati napredak, predviđa mesecni horoskop.
 

Finansije: Do novca najlakše ćete doći sklapanjem ugovora I njegovom realizacijom. Svaki drugi pokušaj nailaziće na brojne prekršaje I prepreke a često ćete biti prinuđeni da ponavljate neki potez. Ključni problem u vašim finansijskim planovima biće lošija, no inače, komunikacija I to je segment na koji morate obratiti posebnu pažnju. Bik, Strelac, Ribe I Škorpija, često će držati ključeve vaših problema te, zato, budite “dobri” s njima, savetuje mesecni horoskop.
 

Ljubav: Ovan, Bik I Strelac, drže ključeve vašeg ljubavnog života I s obzirom na aktuelne planetarne prilike, morate biti krajnje pažljivi u odnosima sa suprotnom stranom. Evidentno je da vam je ljubav “stalno u glavi” ali, to vam ne sme oduzeti preko potrebnu dozu opreznosti: ne biste trebali da upadnete u zamku da ste vi ti kojima je više stalo da veza opstane jer će vas partner “imati u šaci”. Bez obzira da li ulazite u novu vezu ili ste zadovoljni vašim partnerom, ovo je mesec, u kome, zbog retrogradnosti Merkura, morate biti tolerantniji no obično, savetuje mesecni horoskop. Zbog Venere u kući ljubavi važiće staro pravilo: “ako bude ljubavi, biće i seksa”.
 

Posao: Već duže vreme poslovni rezultati vam, zbog planetarnih (ne)prilika, ne idu po željenom. Ništa bolje neće, nažalost, biti ni u ovom mesecu ali vam ovaj podatak ne daje alibi da se ne trudite I ne zalažete isto onako, kako bi radili da je sve u redu. Ne bi bilo lose da napravite precizan plan za vaše poslovne aktivnosti jer je vreme, upravo dobro za tu vrstu aktivnosti, kao I da smislite način kako bi poboljšali komunikaciju u poslovnom okruženju.
 

Zdravlje: Jupiter u vašoj 12 oj kući, Sunce I Venera u 8 oj, jednoglasno vam poručuju da bi trebalo da poradite na psihološkoj stabilizaciji, budući da je ona osnova fizičkog zdravlja. Stres I anksioznost su, evidentno, vaši, trenutno, najveći mentalni problemi I morate se odlučiti kako sa njima da se izborite da vaše ukupno zdravlje ne bi trpelo. Razmislite o vrsti hrane koju unosite I bilo bi jako dobro da izvršite detoksikaciju jetre.

 

 ŠKORPIJA

Nalazite se u mesecu javnosti, kada svoje aktivnosti morate podrediti mišljenju javnosti, partnera a svoju individualnost smanjiti na najmanju moguću meru. Težite sklapanju partnerstava: kako ličnog, tako I poslovnog jer će vam ortačka pomoć biti dragocena.

Finansije: Ovo je mesec u kome će polje finansija biti više nego aktivno. Sve će, nekako, biti podređeno novcu I vaše aktivnosti, skoro je sigurno, imaće za najveću motivaciju zaradu. Iako niste od onih koji se žale, ovaj mesec će zahtevati dostizanje vaših psihofizičkih limita, želite li da dođete do projektovanog. Strelac, Ribe I Bik, kao I dobra komunikacija, držaće ključeve vašeg finansijskog uspeha.

Ljubav: Vladar vašeg polja ljubavi nalazi se u kući prijatelja, što bi moglo značiti da ne bi trebalo mešati ljubav I prijateljstvo ali I to da bi posredstvom prijatelja mogli doći do kontakta sa osobom koja je u vašoj žiži interesovanja. Osobe u znaku Device I Bika su vaši potencijalni partneri. Bez obzira da li ulazite u novu vezu ili ste zadovoljni vašim partnerom, ovo je mesec, u kome, zbog retrogradnosti Merkura, morate biti tolerantniji no obično, savetuje mesecni horoskop. Biće “nemoguća misija” da budete u pravu ako dođe do razmimoilaženja vas I vašeg partnera.

Posao: Ovaj mesec najbolje možete proći ako se upustite u sklapanje poslovnih ugovora I ako posao budete realizovali u partnerskim odnosima. Za partnera birajte Bika ili Lava. Budite spremni na to da neke radnje morate b Zbog retrogradnog Merkura, “kockice” vaše psihe neće se uklapati: stalno će vas nešto (što će biti povezano sa partnerskim odnosima), činiti nezadovoljnim. Dalje, što se tiče stresa, pored Ovna, vi ste jedan od najizloženijih znakova. Oslobađanje od stresa, za vas, mora biti jedan od ključnih prioriteta, ne želite li da upadnete u neku psihosomatsku “dubiozu”.

 STRELAC

Ovo je mesec u kome ćete najviše postići na planu rada i zdravlja. Boravak Sunca, Venere I Merkura u vašoj kući posla i zdravlja, pomoći će vam da stabilizujete prilike na ovom planu, predviđa mesecni horoskop.

Finansije: Nikada neće biti preče da se trudite I radite, želite li da zaradite novac, nego u ovom mesecu. Zato zapnite I ne brinite se, kao rezultat napornog rada, stići će očekivani finansijski uspeh. Bik, Lav I Devica su znaci koji bi vam mogli pomoći(ali I odmoći ako ne uspostavite dobru komunikaciju sa njima) na ovom putu.

Ljubav: Zbog Venere u vašoj kući rada, mogla bi vam se, upravo tu, desiti ljubav. Obratite pažnju na nekog Bika ili osobu koja ima veze sa ekonomijom ili hranom. Vladar vaše kuće ljubavi nalazi se u vašem znaku što bi u prevodu značilo: “ljubav dolazi po vas”. Ipak, zbog retrogradnog Marsa, ništa tu neće biti jednostavno: moguće su komplikacije. Bez obzira da li ulazite u novu vezu ili ste zadovoljni vašim partnerom, ovo je mesec, u kome, zbog retrogradnosti Merkura, morate biti tolerantniji no obično, savetuje mesecni horoskop.

Posao: Ključna stvar za vaš posao je očuvanje dobre poslovne komunikacije pošto, zbog retrogradnodnog Merkura, u vašoj kući rada, to neće biti ni tako lako, ni jednostavno. U ovom nastojanju, oslonite se na osobe od autoriteta ili osobe u znaku Lava, Strelca I Ribe, I sve će biti pod kontrolom. Planetarne prilike vam pružaju podršku na planu profesionalnog napretka ali se I vi morate potruditi da to zaslužite.

Zdravlje: Vladar vašeg polja psihe, Mars, ide retrogradno I to po vašem znaku. Ako njemu dodamo I Saturn, koji je generator depresije, neće vam biti lako jer će vam psiha biti preopterećena. Uskladite ishranu sa rekreacijom I odmorom i nemojte zaboraviti nešto za smirenje, na biljnoj bazi

 JARAC

Više uživanja u slobodnom vremenu, hobijima i ljubavima, imaće prioritet u ovom mesecu. Kao da ćete, na kratko, zaboraviti sve teške teme, odahnućete i shvatiti da vam je to preko potrebno.

Finansije: S obzirom na prisustvo Sunca i Venere u vašoj kući preduzetništva, to je, bez ikakve sumnje, najbolji put za ostvarenje vaših finansijskih prohteva. To podrazumeva i prethodno sklapanje ugovora pa njegovu realizaciju. Zbog 2 planete u kući tajni, vaše se finansijske aktivnosti mogu odvijati van očiju javnosti i na njih, sigurno je, nećete platiti porez. Koliko je to u redu, procenite sami. Ključ vaših aktivnosti će biti u rukama Strelca ili stranaca.

Ljubav: Lepo, kao što je rečeno u uvodu. Ipak, zbog retrogradnog Merkura, morate biti oprezni u komunikaciji sa partnerom i tolerantniji no obično. Bik i Lav su vaši favoriti u slučaju da ste rešili da nađete novog partnera i to na mestima za izlazak: šoping centri, kafići i slično.

Posao: Loša komunikacija bi se mogla ispostaviti kao glavni problem u poslovnom okruženju, koji bi vas zakočio više nego pretpostavljate. Vaš preduzetnički duh, ako ga imate, mogao bi da prevaziđe sve nepovoljne planetarne prilike i da, u ukupnom skoru, donese profesionalni pomak na bolje. Upornost i nepokolebljivost u rešavanju problema i dalje su vaši glavni aduti. Bik(ili finansije) je ključni znak za vaše poslovanje.

Zdravlje: Dve malefične(teške i nepovoljne) planete ugrožavaju vaše polje psihe, zbog čega se nećete osećati nimalo prijatno. Ne dozvolite  da vaša introspekcija(okrenutost ka sebi), bude pokretač ozbiljnijih zdravstvenih problema. Budite stalno u društvu i sa okruženjem se borite protiv unutrašnjih demona, savetuje mesecni horoskop. Konstruktivan rad, najbolje je rešenje za ovu vrstu vaših problema.

 VODOLIJA

U ovom mesecu će u prvom planu biti vaša porodica I na vama je da pokušate da date pun doprinos da tu stvari dođu na svoje mesto jer ćete, poneti tom činjenicom, sa znatno većim elanom, moći da se okrenete ostalim važnim oblastima.

Finansije: Sa Jupiterom u kući zarade od ugovora i Merkurom u kući privatnog posla, za vas je privatni biznis idelna varijanta, kada je zarada u pitanju. Bik, hrana, kućni ambijent, finansijske institucije, sve su to oblasti, zavisno od toga čime se bavite, u kome bi vas mogle obradovati povoljne finansijske okolnosti, predviđa mesecni horoskop.

Ljubav: Zbog retrogradnog Merkura, koji vlada vašim poljem psihe i poljem ljubavi, često nećete biti zadovoljni sa vašim partnerom, prvenstveno ćete se sporiti oko kućne problematike. Pokušajte da budete stabilni, odmereni u izjavama i da probleme rešavate izjutra a ne uveče jer, kad “duh izađe iz boce”, teško ga je vratiti natrag. Ovo je period kada možete sresti bivšu ljubav ali, uglavnom, nije dobra ideja da podgrevate stare strasti.

Posao: Vladar vaše karijere je trenutno retrogradni Mars, koji boravi u kući zarade od profesije. Neke poslovne poteze ćete morati da ponovite, što će zahtevati dodatne troškove. Imajte ovu činjenicu u vidu, kao i okolnost da bi vam smanjena komunikacija, sa poslovnim okruženjem, mogla ozbiljno da ugrozi poslovne rezultate. Strelac, stranci i okolnosti koje nisu pod vašom kontrolom, a na koje se morate privići, držaće konce vašeg uspeha, predviđa mesecni horoskop.

Zdravlje: Dosta izgubljene energije na poslovnom planu, rezultiraće akumuliranim stresom, koga morate staviti pod kontrolu, želite li da vaše zdravlje ne pretrpi gubitke, kao posledica velikog pada imuniteta. Uravnotežena ishrana, rekreacija i odmor, ključ su vašeg zdravlja. Nešto od homeopatije, tipa Bahovih cvetnih kapi, odlično bi uravnotežilo hormonski disbalans u vašem organizmu i zadržalo vas u zdravom stanju.

 RIBE

Posao: Ako ste zapali u ćorsokak, u bilo kojoj žiivotnoj oblasti, morate se zapitati: “Koliko je, svemu ovome, kriva moja komunikacija sa okruženjem?”. Pogodili ste: ovo je mesec pogodan za pojačanje i poboljšanje komunikacije, odlazak na kraće puteve i bliži odnos sa braćom(sestrama). Veština dobrog komuniciranja, olakšaće vam napredak i pogurati vas u svim životnim oblastima.

Finansije: Planeta koja predstavlja novac od ugovora, Venera, nalazi se u vašoj kući komunikacije što vam preporučuje “lepu reč”, koja će gvozdena vrata od sefa da otvori. Ako se tome doda i Sunce, zaključujemo da će Lav, Bik i Vaga imati bitnog uticaja na vaše finansijske projekte. Mars, prirodni vladar vaše kuće finansija, nalazi se u kući profesije što je znak da na tom planu morate ulagati više energije, želite li više novca. Njegova retrogradnost ukazuje na to da vam neće ići ništa tako glatko, predviđa mesecni horoskop.

Ljubav: Planeta ljubavi u vašoj kući komunikacije, koja je obasjana Suncem, mogla bi da nagovesti poznanstvo koje bi, kasnije moglo da preraste u ljubav. U polju komunikacije su čak 3 planete, pa bi, zbog toga, potencijalnog partnera mogli potražiti u znaku Lava, Bika, Vage, Device ili Blizanca, na nekom kraćem putu, saobraćaju ili hodniku kakvog objekta. Bez obzira da li ulazite u novu vezu ili ste zadovoljni vašim partnerom, ovo je mesec, u kome, zbog retrogradnosti Merkura, morate biti tolerantniji no obično, savetuje mesecni horoskop.

Posao: Zbog Sunca u vašoj kući komunikacije, ova vam je preko potrebna u ovom periodu. Dve planete(Saturn i Mars) u kući karijere, nagoveštavaju nimalo lak i lagodan mesec, kada su vaši poslovi u pitanju. Budite spremni na to da neke poteze morate ponoviti, želite li da posao bude kako ste ga zamislili. Ovan, Jarac i Škorpija, vući će poteze od kojih će zavisiti vaš poslovni uspeh. Neka vas poneki neuspeh ne obeshrabri, jer je to ključna razlika između gubitnika i dobitnika, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Anksioznost, depresija i stres, prisutni su, u većoj ili manjoj meri, ceo ovaj mesec. Povoljna je okolnost što je Venera u svome sedištu, što će vam držati stanje psihe na zadovoljavajućem nivou. Pravilna ishrana, rekreacija, dovoljno odmora na dnevnom i nedeljnom nivou, sa korišćenjem umirujućih čajeva u popodnevnim satima, sasvim dobro će relaksirati vaš imuni sistem i zadržati vas u zdravom stanju