Mesto na kome ćete zaboraviti na letnju žegu: Program 7. nedelje BEER GARDEN-a

beer garden
promo

Još dve nedelje posetioci APA Beer Gardena moći će da uživaju u pivu, filmskom i raznovrsnom muzičkom programu.

 

U utorak, 26. jula na programu otvorenog bioskopa je dokumentarno ostvarenje „Janis Joplin: Little Girl Blue“, koje prati kratku ali snažnu karijeru prve žene rok zvezde u muzičkoj industriji, Dženis Džoplin. I muzika druge rok legende i jednog od najboljih gitarista svih vremena Džimija Hendriksa oživeće u nastavku večeri uz Jimi Hendrix tribute band.

Sreda 27.jul počinje koncertom majstora akustike, budući da od 19 časova do 21.30 nastupaju Mr. Swagger i Good old Woya & Friends. Nakon njih uslediće koncert poznatog multiinstrumentaliste Milivoja Petrovića, poznatijeg kao Miško Plavi koji će ove večeri nastupiti sa svojim triom. Ovaj svestrani muzičar pojavio se početkom osamdesetih godina na rok sceni kao gitarista, basista i klavijaturista sarađujući sa brojnim bendovima. Poslednjih godina njegova preokupacija je harmonika, a sa ovim instrumentom je izgradio i značajnu svetsku karijeru.

Muzički program u četvrtak, 28. jula od 21.30h rezervisan je za beogradski bend Mortal Kombat koji neguje nešto tvrđi zvuk, svojevrsnu kombinaciju metala i panka ili, kako članovi benda vole da kažu, “metalizirani pank”. Oštrim, sarkastičnim tekstovima, momci iz benda se obračunavaju sa svim aspektima našeg društva i sumorne današnjosti, pritom ne štedeći apsolutno nikoga. I ovoga puta pred publikom će izvesti hitove “Nemoj biti emo”, “Hipsteri”, “Post’o sam metalac”, “Teški metal”, “Evrovizija”…

Snagu dobre rok muzike publika će moći da oseti naredne večeri, od 19 sati uz Garden Mainstream Trio i potom od 22 sata uz jedan od najuspešnijih i najpoznatijih tribute bendova, Band X koji izvode pesme kultne australijske grupe AC/DC.

I subota, 30. jul donosi zanimljiv program uz svirke bendova Ledge od 18 sati, Iskaz od 20.30, (Ne)moralni Balašević trubite band od 22 sata.

Program nedeljom rezervisan je za prave letnje matine žurke, Corona Summer Vibes, a za program od 17 do ponoći biće zaduženi Rade Banyan i Groovyman.

Pored odlične muzike i pivskih ukusa, posetioci APA Beer Gardena zabavu će pronaći i u brojnim igrama i takmičenjima koje su organizovali partneri manifestacije, a u kojima posetioci mogu da osvoje i vredne nagrade.

Društveno odgovornu kampanju Biram da recikliram, već osmu godinu za redom, Beogradska Kulturna Mreža organizuje u saradnji sa Ball Packaging Europe Beograd i ReCan Fondacijom sa ciljem podizanja svesti građana o značaju reciklaže. Na štandu koji je postavljen na Beer Gardenu posetioci mogu da donesu prazne limenke i tako steknu pravo da se takmiče u interaktivnoj igri „Ciklomotiva recikl“. Svi učesnici će odmah dobiti prigodne poklone, a najbolja tri učesnika očekuju vredne nagrade ReCan Fondacije koje će im biti uručene na Beer Festu, u Tuborg CANsperience zoni, u nedelju 21. avgusta, i to: dva bicikla od aluminijuma i mp3 plejer.

APA Beer Garden otvara vrata svakog radnog dana od 17 sati, i vikednom od 12 sati, a ulaz je besplatan.loading...