Mislite da je putovanje kroz vreme nemoguće? Razmislite opet jer na ovoj fotografiji NIJE MET DEJMON (FOTO)

Met Dejmon
Wikipedia/nicolas genin

Ovo nije fotografija sa snimanja novog filma! Kadar je star decenijama i potiče iz vremena pre nego što se Met Dejmon i rodio!

My parents Wedding day, February 1961. I think Dad looks like Matt Damon…… from OldSchoolCool

Od zaliska pa do “bora smejalica”, čovek sa slike koji grli i ljupko se smeje svojoj nevesti na slici u potpunosti liči na holivudsku zvezdu Meta Dejmona! Osim što nije jer je fotografija nastala u vreme kada slavni glumac još nije ni bio rođen!

 
 

Sličnost je tolika, da se prvo pomislilo kada je ova slika osvanula na Redditu da je napravljena na snimanju nekog novog Dejmonovog filma, piše Dejli mejl. 

Fotografiju je podelio korisnik Cofeeandrut. To je fotografija njegovog oca koji je rođen 1941. godine. Inače fotografisan je na venčanju 1961. godine, sa suprugom koja je preminula pre godinu dana. 

Sličnost ovog 75-godišnjaka kada je bio mlad sa sada već 45-godišnjim Met Dejmonom je neverovatna! Fotografija je izazvala bujicu komentara kada se pojavila, pa je Cofeeandrut sada zatrpan zahtevima da postavi fotografiju svog oca kako sada izgleda kako bi svi videli da li slavni glumac i dalje liči na njega.