Mia iz ‘Audicije’: Programerka u telu glumice ZASMEJAVA CELU NACIJU

Mia Stanišić
Youtube screenshot

Ako redovno pratite „Audiciju“ onda vam Miu Stanišić ne treba posebno predstavljati! Ova vesela, razigrana šesnaestogodišnjakinja već je osvojila srca publike i žirija, a svojim poslednjim nastupom osigurala je dalji plasman, tako da će još jednom imati priliku da nas nasmeje i zabavi.

 

Mia Stanišić je učenica prvog razreda Srednje škole za informacione tehnologije – ITHS i budući programer. Pored toga, od svoje šeste godine ide na časove glume kod poznatog glumca Nenada Nenadovića.

Svesna sam da su to dve suprotnosti, ali kako bih rekla – suprotnosti se privlače, zar ne?! Htela sam da se oprobam u nečemu novom jer za glumca početnika je najbitnije da vidi kako ljudi reaguju na njega. Zato sam se prijavila na “Audiciju” i nisam nimalo zažalila – priča za Dnevno.rs simpatična Mia i dodaje da su rakcije bile fenomenalne.

Ova tinejdžerka ne krije da su joj najveća podrška porodica i uži krug prijatelja. Ipak, mnogo joj znači i razumevanje razredne, kao i cele škole.

U proteklim mesecima, Mia je stekla mnogo obožavatelja, a naklonjeni su joj i članovi žirija koji su više puta isticali da je njen humor veoma poseban. Pitali smo je kako se njoj dopadaju sudije “Audicije”.

– Ja sam oduševljena odabirom žirija! Sva četvorica se trude da budu pravedni i fer prema svima. Uz glas Marka Živića sam odrasla gledajući “Grčku mitologiju”, a kod Andrije Miloševića sam bila u kvizu “Čik pogodi”. Sa Milanom Kalinićem i Draganom Marinkovićem Macom se sada prvi put susrećem, i mogu da kažem da su me prijatno iznenadili svojom opuštenošću  i entuzijazmom – iskrena je Mia.

Zbog toga, kaže, nema ni omiljenog, ali ni najstrožeg člana žirija.

I pored obaveza u školi, časova glume i snimanja, Mia se ne žali. Ističe da je sve stvar dobre organizacije i da je navikla na brz tempo života. Ipak, ima vremena i za sebe.

– Ja sam tinejdžerka tako da je neophodno da nekada sklonim obaveze sa strane i uživam u životu – kaže Mia.

Programerka u telu glumice ili umetnica sa dušom IT stručnjaka, Mia ipak nema dileme oko toga čime će se baviti u životu.

Moja životna želja je oduvek bila da budem glumica. To što sam upisala IT školu ne znači da je neću ispuniti – zaključuje talentovana Mia koju ćemo uskoro još jednom gledati u “Audiciji”.loading...