“Mika Aleksić mi je bio kao otac” : Naš poznati glumac progovorio o skandalu koji potresa Srbiju (FOTO)

Glumica Milena Radulović u javnosti je napravila pravu pometnju kada je priznala da ju je silovao reditelj i vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić. Pored mnogih javnih ličnosti i nejnih kolega koji su se oglasili i pružili joj podršku, sada je i glumac Boris Milivojević rekao šta misli o svemu, s obzirom da mu je i kako sam kaže Aleksić bio kao drugi otac.

printscreen/youtube.com/RTS prikazuje

Baš smo malopre pričali jedan moj kolega koji je takođe išao u tu školu i ja. Prosto mi je neverovatno da sam to čuo, i ako je to istina, nekako sam, moram priznati, razočaran da je jedna ličnost koja je bila jako važna u mom zivotu, pozitivno važna, to mogla sebi da dozvoli kao pedagog, kao čovek – rekao je glumac i dodao:

Ali, ne bih da donosim preuranjene zaključke, nikakav sud, svakako mi nije bilo prijatno da to čujem jer mi je bio kao drugi ćale, tako kažu i druge moje kolege. Zbunjen sam i zatečen – zaključio je on pa istakao na kom projektu je radio sa Milenom.

Milenu znam sa snimanja filma “Patuljci sa naslovnih strana” i mogu da kažem da ne verujem da bi ona izmišljala i lagala. Ali, opet kažem, šta se tačno izdešavalo ćemo tek saznati, jos je sve sveže – zaklučuje Milivojević.