Miki Đuričić sinoć je diskvalifikovan iz rijalitija Zadruga, nakon što je samoinicijativno napustio rijaliti.

 

Đuričić je objasnio zbog čega je došao na takvu odluku.

Prvo se zahvalio svima koji su ga podržavali svih ovih meseci i na dresovima koje je dobio, a onda objasnio i šta ga je nagnalo na ovakvu odluku.

– Jednostavno više ne mogu psihički da izdržim tamo. Ali to su neki moji životni principi, da moju muku i vaše zadovoljstvo ne može niko platiti… Novac me ne zanima, nagrade me ne zanimaju, kao što bi neki ljudi uradili sve za pare i novac… Pritom nemam tolarancije više za druge ljude, plašim se da bih napravio glupost i morao sam da izađem. Život ide dalje, Bože moj. Mnogo sam srećan što sam ponovo na slobodi. Svi su prema meni bili fer, korektni, od prvog dana. Jednostavno, ja one ljude više ne mogu da trpim, da slušam njihove glasove i da gledam njihove face. Sit sam svega. Jednostavno, moram svojoj kući da odem, jer mi nije do života – objasnio je Miki, a prenosi Telegraf.rs.

Evo GA Miki napolju sa ekipom ,pozdrav za sve #zadrugatv #rtvpink #srbija

A post shared by Miki Djuricic (@mikijevci_zadrugari) on

– Hvala vam stvarno mnogo što ste sve učinili za mene, ja ću vam se svima javiti, samo da odmorim dan-dva. Nemojte mi zameriti, pokušajte da razumete, verujte da je ovo najbolje. Pobediti one ljude ili izgubiti od njih je isto osećanje. Meni to ne treba u životu, živeo sam do sada, živeću i sad, za honorar me baš briga, baš me briga i za nagradu. Nadam se da sam vas uveseljavao, bilo je lepo jedno vreme meni, jedno vreme vama, jednostavno više nisam za to i želim svoju slobodu – završio je Đuričić.loading...