MILAN STANKOVIĆ OTVORIO DUŠU: Progovorio o teškom detinjstvu, pevačici koja mu je slomila srce…

Mladi pevač danas je jedan od najpopularnijih u Srbiji, a za svoje mesto se teško izborio.

printscreen

Muzička karijera Milana Stankovića počinje pojavljivanjem u šou programu “Zvezde Granda ” 2007. godine.

Skrenuo je pažnju na sebe i to ne samo odličnim glasom, već i neobičnim stajlingom, a publika mu je dala nadimak „plavi čuperak“.

Milan je svojevremeno ispričao da je kao mali bio žrtva vršnjačkog nasilja i da su ga deca u školi maltretirala, cepala mu ranac i izbacivala ga iz društva.

Preživeo sam svašta, pa i vršnjačko nasilje. Vređali su me, cepali mi ranac i izbacivali me iz društva – rekao je pevač tada medijima i dodao:

View this post on Instagram

Kako je 👀

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on

Pamtim šesti i sedmi razred osnovne škole, povlačenje u sebe, u svoju sobu, sopstveni svet glume i scene, gde sam mogao da budem ono što želim. Nijedno dete ovoga sveta ne zaslužuje iživljavanje svojih ispisnika. Danas, iz takvih lekcija razvijam svest, samilost i ono Hristovo: “Oprosti im, Bože, ne znaju šta čine” – objasnio je.

O svom privatnom životu Milan retko priča, ipak, njegov ljubavni život oduvek je privlačio pažnju medija. Bio je u ljubavnoj vezi sa pevačicom Radom Manojlović, a ova veza obeležila je i njihove karijere. Iako već godinama nisu zajedno, pevač posle nje javnosti nije predstavio ni jednu drugu partnerku.

Zbog raznih nesuglasica sa Sašom Popovićem, čelnikom produkcije kuće Grand, Stanković je raskinuo ovu saradnju. Nakon toga je nestao sa javne scene na dve godine, a potom se vratio i nastavio da niže hitove.