Milena Dravić POBEDILA BOLEST: ‘Već dan nakon operacije bilo joj je mnogo bolje’

Naša slavna glumica Milena Dravić pre tri meseca imala je hitnu operaciju za koju su mediji tek sada saznali.

Milena Dravić (74) operisala je štitastu žlezdu u Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, piše Kurir.

Intervencija je obavljena pre tri meseca i proslavljena glumica sad se dobro oseća.

Legendarna umetnica obratila se lekarima nakon što je osetila tegobe. Oni su brzo utvrdili nepravilan rad štitaste žlezde i uputili je u bolnicu kod endokrinologa, koji je obavio intervenciju.

– Milena je pre izvesnog vremena primetila neke promene u svom organizmu. Kako nije znala šta joj se dešava, odlučila je da se konsultuje s medicinskim radnicima. Lekari su joj prvo uradili detaljne analize, nakon čega je dobila određenu terapiju. Međutim, to nije bilo dovoljno, pa joj je operisana štitasta žlezda – kaže izvor blizak Dravićevoj i nastavlja:
– Milena je izuzetno hrabra i izdržljiva žena. Dan nakon operacije bilo joj je mnogo bolje. Sad je sve u najboljem redu, mada ona ne voli da govori o svom zdravstvenom stanju – završava naš izvor.

Kurir je pokušao da stupi u kontakt s glumicom, koja nije odgovarala na pozive i poruke. Slično je reagovao i njen suprug Dragan Nikolić.

Pozvali smo i njenog muža Dragana Nikolića, koji nam je, kad smo se predstavili, rekao da nas ne čuje i spustio slušalicu.

I Dragan Nikolić ima zdravstvenih problema

I Milenin suprug Dragan Nikolić (71) pre dve nedelje je završio u bolnici. Glumac ima problema s debelim crevom, zbog čega je rešio da se podvrgne ispitivanjima. Proveo je nekoliko dana na trećem odeljenju Prve hirurške klinike, koja je u sklopu Kliničkog centra, i uradio analize. Nikolić će uskoro znati da li će biti operisan ili ne.