Milić Vukašinović izvređao Bregu: Prodaje m.da za bubrege!

Milić Vukašinović isprozivao je na Tviteru Gorana Bregovića, koji obeležava 40 godina postojanja 'Bijelog dugmeta samo' s Alenom Islamovićem, dok ostale članove, među kojima je i 'doktor za rokenrol', nije pozvao da im se pridruže.

Nekadašnji bubnjar ”dugmića” objavio je staru fotografiju članova grupe na kojoj je i Bregović uz sledeći komentar:
– Ovaj drugi zdesna slavi 40 godina svoje genijalne tvorevine uz pleh muziku i s pevačem sa WC šolje – napisao je Milić, naglasivši da je to jadno i bruka.

– Ni ime mu nisam pomeno u komentaru, nego sam ga nazvao „ovaj drugi zdesna”, zato što se tako ponaša prema proslavi grupe. Pošto se on tako ružno poneo, i ja sam hteo da izrazim kako se osećamo mi koji smo doprineli uspehu Dugmeta, a sada smo isključeni iz cele te priče, dok on prodaje muda za bubrege – objašnjava Vukašinović i ističe:
”Bilo je pomena da se odrade tri koncerta, kao i 2005. godine, kad smo se okupili zbog nostalgije, je li?! Ali dotični gospodin je bio u fazonu: ‘Što bi ja njima uterivao pare u džep?!’ kad može sa svojim tezgaroškim bendom i pevačem sa WC šolje da završi posao. Nemam nikakav problem s Alenom, ali ja sam i onda bio protiv toga da on bude pevač Bijelog dugmeta jer to nije njegov domet. Drugo je to što je imao tri velike pesme, pa i šimpanza da je otpevala, to bi zvučalo OK. Taj tezgaroški Orkestar za sahrane i svadbe ima tri hita iz filma jer im je Kusta pomogao. Jedini pravi pevač Bijelog dugmeta je Željko Bebek, on je ‘dugme’, ostalo je sve Goran Bregović sa svojim projektima – zaključuje muzičar, a piše Kurir.

Goran Bregović i Alen Islamović trenutno se nalaze na turneji u Americi.