MILIMETRI IH DELILI OD TRAGEDIJE: Učesnici emisije “Ja imam talenat” NASMRT PREPLAŠILI milione gledalaca! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Prva i najpoznatija verzija emisije "Ja imam talenat" svakako je ona američka, a tokom 12 godina emitovanja iznedrila je veliki broj zvezda i od pobednika stvorila milionere.

printscreen/youtube,com/America's Got Talent

Do sada gledali veliki broj sjajnih nastupa, koje ćemo pamtiti samo po dobru, ovoga puta imali smo prilike da vidimo jedan koji je tako počeo, ali je umalo završen tragedijom.

Naime, bračni par Meri i Tajs, koji su akrobate na trapezu, izvodili su svoju spektakularnu tačku u studiju, gde ih je gledao i njihov dvogodišnji sinčić Džeks. Sve je bilo perfektno do momenta kada je Tajs, koji ne vidi na desno oko, stavio povez preko očiju i pokušao da uhvati Meri, koja se spuštala sa trapeza. Sa veoma velike visine ona mu je iskliznula iz ruku i pala na zemlju. Svi u studiju su skočili u šoku, a malenom Džeksu je baka pokrila oči, kako ne bi gledao te scene. Na sreću, njegova majka je uspela da se dočeka na strunjaču i nije pala na glavu, jer je to moglo da se završi kobno.

Prvo što je uradila nakon što se podigla je još neverovatnije – zamolila je sudije da probaju ponovo, međutim, oni su je uverili da za tim nema potrebe, jer je ono što su prikazali je i više nego dovoljno za prolazak dalje.