“MILIONER” GA JE PROSLAVIO, a danas živi daleko od Srbije! Evo gde je i šta sada radi ČUVENI ZEKA (FOTO)

Voditelj nekad najpopularnijeg TV kviza u zemlji, Ivan Zeljković, danas živi daleko od Srbije i vodi neki potpuno drugačiji život.

Printscreen

Verovatno je svima ostala u sećanju ona čuvena rečenica kojom je osam godina pozdravljao gledaoce: “Dobro veče, dobro došli u kviz ‘Želite da postanete milioner'”.

Nebo nad Ceylonom…

A post shared by ivan zeljkovic (@ivanzeljkovic) on

Davne 2002. godine BK televizija kupila je prava na licencu za ovaj kviz, a dok su se televizije menjale, voditelj je ostajao uvek isti. Međutim, kada se emitovanje završilo 2010. godine Ivan Zeljković je već znao čime želi da se bavi i krenuo u Dubai gde je započeo novi posao. Ovog puta iza kamere, ali usko povezano sa onim čime se pre bavio.

Vid’ koki camac!? #oceanlavamontenegro

A post shared by ivan zeljkovic (@ivanzeljkovic) on

– Šef sam produkcije u kompaniji i moj posao je producent u digitalnim medijima. To se pre svega odnosi na video, ali i na druge metode koje su sada veoma aktivne. Video je stvar koja je u mom glavnom fokusu, pogotovo što je u velikoj ekspanziji, što me čini presrećnim. I svih onih dvadesetak godina koje sam proveo na radiju, pa na televiziji daju odlične rezultate – rekao je za “Blic” Ivan koji u Arpskim Emiratima živi sa porodicom, ali slobodno vreme koriste kako bi proveli u Srbiji.

#phantomoftheopera

A post shared by ivan zeljkovic (@ivanzeljkovic) on

Ono što je primetno jeste da je, od perioda kada je vodio kviz, promenio i frizuru, a borbu sa kilogramima i dalje vodi. Zbog toga se bavi biciklizmom.loading...