MINA U SUZAMA: Otkrila da je SILOVANA, a za sve krivi i NJEGA

U suzama, jedva govori!

printscreen

Mina Vrbaški danas je otvoreno priznala da je doživela silovanje. Dva muškarca, kako zadrugarka priča, su je pretukla, pa silovala.

Skupilo mi se sve, poslednjih nekoliko meseci… Teško mi je zbog nekih stvari, koje ja ne pokazujem u trenucima, kada dobijem te uvrede… Jednostavno, u nekim trenucima nisam pokazivala svoju nemoć. Stalno razmišljam o tome, nedostaju mi mama i Boris, mnogo sam loše. Ali biću jaka, kao i uvek, izdržaću sve. Mnogo gore stvari sam prošle godine izdržala, izdržaću i ove – pričala je Mina kroz suze, pa nastavila ispovest.

Vraćaju mi se stvari, u petak je bila “Igra istine” i ta svađa. Meni su ovde pretili da će da iznesu neke stvari, da ću grebati na kapiju. Kada vidim te ljude, to mi prođe kroz glavu. Osobe koje su mi govorile da sam silovana, da se po meni urinira i pljuje, da ja samo to zaslužujem… Kada vidim te osobe, samo mi to prolazi kroz glavu… To me najviše boli. Ja sam u prošlosti neke stvari prestala da radim… Te tajne su drugi ljudi rekli, neki koji su odavno napustili imanje. Jedan čovek nije više ovde, pa neću da ga spominjem. Jedna koja je diskvalifikovana, jasno je o kome se radi – ispričala je Vrbaški.

Zašto ne izgovaraš ime Vladimira Tomovića? Svi znamo da se o njemu radi – pitalo ju je Drvo.

Zato što ne mogu da verujem da je osoba koju sam volela i verovala ispričala to jednom Filipu Caru. Ja sam njemu to rekla još u “Zadruzi 2”, to nikad nikome nije rekao, rekao je sada u “Zadruzi 4”. To je ta tajna koja mene boli. On se kleo da će to ostati između nas. Čak mi je njegov brat rekao da njemu nije rekao tu stvar. Kada sam shvatila da i Car zna to, plašila sam se da uđem u konflikte. Ja ću opet da istrpim sve to, ali najteže mi je što to moja mama mora da sluša. Ona kod kuće ima jedno dete koje može da zagrli, a drugo je ovde… Gleda kako mi se izgovaraju najgore moguće stvari za mene i nju. Ja se kajem za stvari koje sam izgovorila za njega. Kada je bio Veliki petak, htela sam da se pokajem za stvari koje sam radila… – govorila je Mina i nastavila…

Moja mama ne može da podnese kada neko vređa. Znam šta mi je rekla kad sam odlazila. Hoću li moći da imam poziv sa njom, neću moći da izdržim do kraja – nastavila je ona, a sve poslušajte u videu.