Mirka Vasiljević: Slava mi je narušila unutrašnji mir, morala sam da idem kod psihologa

Glumica Mirka Vasiljević otkrila je da se na početku svoje glumačke karijere susrela sa negativnom stranom javnog posla i da se sa tim teško nosila.

Naime, 2005. godine Mirka je bila na vrhu popularnosti zbog svoje prve uloge, i to glavne, u filmu „Mi nismo anđeli 2″ i ta njena slava smetala je pojedinima koji su joj narušavali unutrašnji mir i činili da se oseća loše.

Kako je glumica ispričala dobijala je pozitivne komentare na račun svoje uloge, ali bilo je i onih drugih.

– Imala sam situacije da se na ulici susrećem sa negativnim komentarima. Neko ko prođe ulicom dobaci mi nešto negativno, ali za mene privatno, nisu govorili da sam loše odigrala ulogu ili da im nisam lepa i zanimljiva, već da sam glupa i da sam loša kao osoba –  ispričala je Mirka i dodala da su je tada i putem mobilnog telefona uznemiravali.

-– Dešavalo mi se da na svom mobilnom telefonu imam ogromne količine poziva sa nepoznatih brojeva. Zvali su me iz Srbije, iz okoline, pitala sam se „odakle im moj broj”, „šta hoće od mene”, nije mi bilo jasno. Na mamim nagovor sam potom otišla kod psihologa na dve, tri seanse. Tada sam shvatila da te neke ružne stvari u ovom poslu moraš da prihvatiš – rekla je Mirka u emisiji „Balkanskom ulicom”, a prenosi “Kurir”.loading...